Асоціація взяла участь в черговому засіданні робочої групи при Дерфінмоніторингу

22 грудня 2011 року відбулося підсумкове засідання Громадської ради при Державній службі фінансового моніторингу України.
Цей орган створений в 2011 році як дорадчий при державному відомстві. Асоціація, в особі Генерального директора Марини Масіч, є його членом з першого дня створення. Крім Асоціації лізингодавців до нього увійшли профільні об’єднання банкірів, страховиків, кредитних союзів, ломбардів, а також представники Держфінпослуг та ДПС України.
В порядку денному були такі основні питання, як звіт про роботу Громадської ради при Держфінмоніторингу за 2011 рік та план роботи дорадчого органу на 2012 рік. Розглянули також Концепції сприяння органам виконавчої влади та розвитку громадянського суспільства. Обговорили  та затвердили Стратегію розвитку системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму.

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua
Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату.