Фінансова Група Порше і «AXA Страхування»

Фінансова Група Порше і компанія «AXA Страхування» підписали договір про співпрацю. Тепер кожен клієнт Фінансової Групи Порше, який хоче придбати в кредит або лізинг автомобілі Volkswagen, Audi та Porsche, може скористатися страховими послугами від СК «AXA Страхування».

 

Новий страховий партнер обраний невипадково – обидві компанії пропонують послуги найвищої якості, акцентуючи увагу на потребах конкретного покупця. Для клієнтів Фінансової Групи Порше СК «АХА Страхування» розробила такі умови страхування і страхового сервісу, що дозволять їм відчувати себе захищеними в будь-який час і в будь-якій ситуації.

 

«Компанія «АХА Страхування» ідеально доповнить список наших партнерів із надання послуг страхування – каже Йозеф Граф, Глава Правління Фінансової Групи Порше. – В  особі «АХА Страхування» ми отримали сильного та надійного партнера, з високим рівнем компетенції і відповідальності. Тепер Фінансова Група Порше зможе пропонувати своїм клієнтам широкий вибір якісних страхових послуг за вигідними тарифами».

 

«Співпраця з таким партнером як Фінансова Група Порше, без перебільшення, стане однією з віх у розвитку нашої компанії, – говорить Любомир Футорський, Заступник Віце-Президента СК «АХА Страхування». – Вибір АХА в якості страхового партнера підтверджує нашу бездоганну репутацію і доводить, що ми знаходимося на вірному шляху до досягнення нашої головної мети – стати бажаною компанією для клієнтів і партнерів».

 

Фінансова Група Порше представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Фінансової Групи Порше надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, та є лідерами ринку фінансування автомобілів.

 

СК «АХА Страхування» – лідер на ринку страхування ризиків в Україні, входить в міжнародну фінансову групу АХА (Франція). Європейська якість сервісу, а також своєчасність і повнота виплат – основні принципи роботи компанії АХА в усьому світі. Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів. СК «АХА Страхування» займає 1-е місце в Україні з виплат страхових відшкодувань.