Асоціація лізингодавців провела зустріч «без краваток»

8 грудня Асоціація лізингодавців України провела дружню неформальну зустріч для топ-менеджерів  компаній-членів професійного об’єднання. Головним  спонсором заходу виступила   компанія «Benish GPS Ukraine» – лідер ринку супутникових систем та активний член Асоціації лізингодавців.

Місцем проведення був обраний стильний ресторан на італійську тему – «Бокончіно».

Затишна атмосфера та  справжня італійська кухня  сприяла неквапливому  спілкуванню та відпочинку усіх присутніх. Організатори та учасники зустрічі обмінювалися новинами, а також будували спільні плани подальшої співпраці. Елементом розваги та тестом на знання італійської історії,  італійського футболу стала невеличка вікторина з призами та аплодисментами.

По закінченню вечора всі учасники прийшли до одностайного висновку, що подібні  заходи є цікавими та корисними для ринку – адже  в такому форматі лізингодавці можуть зустрічатися між собою не як конкуренти, а як колеги, однодумці та професіонали однієї галузі. А професійне спілкування  та обмін думками є нагальною потребою  в  непростій сфері фінансових послуг.Тому всі підтримали ідею зробити  такі зустрічі традиційними.                                

 

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua

 Для довідки:

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату.