В 2023 році українці на 63% більше орендували автомобілі за кордоном через Avis Україна, ніж попереднього року

Послугу з організації прокату автомобілів за кордоном в мережі Avis для українців надає Avis Україна. При цьому, мандрівники з України також можуть самостійно зарезервувати автомобілі в мережі компанії Avis, яка має 7 600 пунктів прокату автомобілів у 185 країнах світу. За підрахунками українського офісу Avis, попит на прокат авто за кордоном серед користувачів послугами Avis Україна збільшився цього року на 63%, порівняно з минулим. Прокат авто за кордоном – це тимчасове рішення з транспортом на короткий термін, яким користуються українці, здебільшого, у відрядженнях, в середньому, терміном від 3 днів до півтора тижні.

За інформацією Avis Україна, ТОП-10 країн, де найбільше українці орендували в 2023 році автомобілі, це: Італія, США, Іспанія, Франція, Німеччина, Кіпр, Ізраїль, Португалія, Польща, Греція. Загалом, менеджери українського офісу Avis оформлювали прокат автомобілів для українців в 39 країнах світу. Окрім популярної Європи, українці також орендували автомобілі в Мексиці, Намібії, Бахрейні та на островах Фіджі через Avis Україна.

Український офіс Avis допомагає організувати прокат автомобілів в будь-якій країні світу, починаючи від самої думки орендувати автомобіль за кордоном до її повної реалізації. Український оператор надає персонального менеджера, який підбирає для користувача авто в країні подорожі, консультує щодо умов прокату, документів та угоди, оформлює прокат, тримає зв’язок з користувачем до повернення автомобіля на станцію. Менеджер також допомагає підібрати додаткові опції, наприклад, дитяче автокрісло, додаткове страхове покриття чи опцію повернення автомобіля в іншому місті та навіть ділиться досвідом щодо особливостей правил дорожнього руху в деяких країнах, аби користувачі прокатом могли уникнути зайвих штрафів. Тобто, його завдання сприяти користувачу отримати позитивний досвід оренди авто за кордоном: легко, без стресів і на прозорих умовах.                          

Максим Перенчук, керівник напрямку прокату автомобілів за кордоном Avis Україна: «Ми ще до початку війни активно розвивали напрямок організації прокату автомобілів за кордоном, знаючи, в якому втомленому стані люди можуть сходити з трапа літака чи з потяга, ми допомагаємо оформити прокат авто заздалегідь з дому в Україні, рідною мовою, щоб потім спокійно можна було отримати автомобіль без зайвої метушні по приїзду. Вдома можна уважно ознайомитись з умовами прокату авто, заздалегідь спланувати додаткові опції, підібрати найкращий за ціною-якістю автомобіль, що відповідатиме характеру подорожі. Користувач може оплатити послугу в Avis Україна в гривнях і він отримає автомобіль на місці, обраної групи або навіть вище, з повним баком пального, який уже має стандартне страхове покриття.

Для українців, які їдуть за кордон у відрядження чи на тимчасове перебування важлива упевненість, що транспорт, бодай на перший час, там у них буде і саме такий, який треба. Підбираємо кілька варіантів автомобілів в країні подорожі і надаємо українцям ваучер, який свідчить про заздалегідь оплачений прокат. Ми відстежуємо знижки на прокат авто в різних країнах і надаємо їх українцям, якщо їхній прокат потрапляє в терміни акцій. Наша задача зараз максимально забезпечити українців транспортом за кордоном так, щоб вони були спокійні та задоволені автомобілем, а також, зберегли свій час і енергію на організацію свого перебування у країні, куди вони мандрують».

Avis Україна – підрозділ міжнародного провайдера послуг з прокату та лізингу авто Avis, який має офіси у 185 країнах світу. В Україні компанія надає широкий спектр транспортних послуг під брендами Avis (з 1997 року) та Payless (з 2016 року) – від оренди на добу для фізичних осіб до формування цілих автопарків в лізинг для юридичних осіб і покликана забезпечити потребу в мобільності як в межах Україні, так і в будь-якій країні світу, де розташовані офіси Avis. Тел. 0 800 305 303, pr@avis.com.ua