Компанія «Газтехлізінг – Україна» – новий член Асоціації лізингодавців

ТОВ «Газтехлізінг – Україна» стала членом  Асоціації лізингодавців України. Головна компанія – «Газтехлизинг»    є однією з провідних в Росії і здійснює свою діяльність з 2001 року.

Основними споживачами послуг ТОВ «Газтехлизинг» є ВАТ «Газпром», газотранспортні та газодобувні підприємства групи Газпром, дочірні компанії, в яких ВАТ «Газпром» є 100% – им кінцевим власником, а також основні підрядні організації ВАТ «Газпром».

Діяльність ТОВ «Газтехлизинг» універсальна за видами наданого в лізинг майна: це будівлі і споруди, морські та річкові судна, залізничні склади, автомобільну та дорожньо – будівельну техніку, нафтогазове обладнання, авіаційне обладнання, електронно-обчислювальні комплекси, обладнання для контролю технологічних процесів і інше обладнання.

Асоціація лізингодавців України вітає нового члена, бажає йому успішної роботи на українському лізинговому ринку та сподівається на плідну співпрацю.

Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату