СК «Арсенал Страхування» підвела підсумки діяльності за 2013 рік – зростання премій на 26,5%

За підсумками діяльності 2013 року СК «Арсенал Страхування» продемонструвала позитивну динаміку зростання фінансових показників і значне збільшення кількості укладених за цей період договорів.

У 2013 році страхові премії СК «Арсенал Страхування» склали 636,520 млн. грн., що на 26% перевищує результати аналогічного періоду 2012 року. Компанією було врегульовано 16 215 страхових подій, за якими виплачено 130, 936 млн. грн. страхових відшкодувань, що перевищує суму страхових виплат 2012 року на 43%.

Страхові резерви Компанії зросли на 6,6% і склали 176,562 млн. грн., активи зросли майже на 10%, досягнувши 338,753 млн. грн..

«Результати СК «Арсенал Страхування» – наслідок злагодженої та командної роботи колективу. – Зазначив Голова Правління СК «Арсенал Страхування» Сергій Авдєєв. – Торік ми зміцнили свої ринкові позиції, продемонструвавши не лише значне збільшення кількості укладених договорів, а й позитивну динаміку фінансових показників. Ми не плануємо зупинятися на досягнутому, щороку прагнучи до того, щоб задовольнити і залучити найвибагливішого клієнта. Сфокусувавшись на безперервному підвищенні якості сервісу та страхових продуктів, ми робимо страхування максимально доступним і зручним для кожного клієнта».

Про компанію «Арсенал Страхування»:
 
ПРАТ «Страхова Компанія «АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ» – це сучасна компанія, яка динамічно розвивається і відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати широкий спектр страхових послуг. Компанія створена в 2005 році, має представництва в усіх основних обласних центрах України. Штат компанії налічує більше ніж 450 висококваліфікованих фахівців у галузі страхування.
Сьогодні Компанія займає гідне місце серед страхових компаній (входить в ТОП – 10 , що підтверджується підсумками рейтингових досліджень). Є членом ЛСОУ та УОЛ.
Ринкова частка СК «Арсенал Страхування» за результатами роботи 2013 року становить 9,21% ( за даними звітності в розрізі учасників інформаційного обміну УФУ).