Лізингові канікули для мобілізованих від VAB Лізинг

Сьогодні, як ніколи, наша країна потребує підтримки. Зокрема ті, хто покликаний на службу в Збройні Сили України або інші силові структури для захисту та забезпечення територіальної цільності країни.

У зв’язку з цим, VAB Лізинг запускає нову програму лояльності – лізингові канікули для мобілізованих Лізингоотримувачів.

«Ми готові надати відстрочку лізингових платежів на термін мобілізації тим Лізингоодержувачам, котрі мобілізовані. При цьому ніякої додаткової комісії або штрафів за перенесення платежів утримуватися не буде», – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.
Для того щоб отримати дану відстрочку, мобілізованому Лізингоодержувачу або його родичам достатньо звернутися в VAB Лізинг з офіційним листом і представити документи, що підтверджують в установленому законом порядку факт мобілізації (відповідний запис у військовому квитку, та/або довідку про прийняття на строкову службу, та/або виписку з відповідного наказу по частині). Терміни перенесення платежів обговорюються з кожним Клієнтом індивідуально залежно від терміну мобілізації.

VAB Лізинг дякує захисникіам за відвагу і бажає їм якнайшвидшого повернення до рідних і близьких людей!

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.