При покупці Volkswagen TDI з фінансуванням від Porsche Finance Group — 500 літрів пального в подарунок

Porsche Finance Group (PFG) в Україні, спільно з імпортером ТОВ «Порше Україна» підготували чудову літню пропозицію на весь модельний ряд легкових автомобілів Volkswagen з дизельним двигуном — 500 літрів пального для нового авто!

З 1 червня до 30 вересня при покупці Volkswagen TDI з фінансуванням від PFG клієнт отримує паливну картку на суму 5000 грн. Таким чином, PFG пропонує своїм клієнтам оцінити усі переваги нового комфортабельного автомобіля, який, завдяки дизельному двигуну TDI, відрізняється високою економністю, низькими витратами пального, а також зниженою кількістю шкідливих викидів.
 
«Ми раді запропонувати нашим клієнтам унікальну можливість придбати автомобіль зі зручною та зрозумілою схемою фінансування. Аби покупці змогли повністю випробувати усі переваги нового Volkswagen TDI, ми з Імпортером даруємо перші 500 літрів дизпалива. Наші клієнти, безумовно, оцінять економність та екологічність автомобіля, а також максимальний рівень ККД двигуна, що дорівнює 45%, та великий інтервал між сервісним та технічним обслуговуванням автомобіля», — каже голова правління Porsche Finance Group Йозеф Граф.

Пропозиція розповсюджується на весь модельний ряд легкових автомобілів Volkswagen з дизельним двигуном для фізичних та юридичних осіб. Мінімальний термін договору фінансування покупки — три роки. Максимальний авансовий платіж — 50%. Бонус не розповсюджується на фліт-договори зі спеціальними умовами, службові, тестові та складські автомобілі.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, Seat та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, та є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищезазначених марок автомобілів.