Учасники Українського об’єднання лізингодавців допомагають країні у боротьбі з коронавірусом


«Ілта» безкоштовно ремонтує автомобілі швидкої допомоги Peugeot і Citroen

Провідний гравець українського авторинку ТОВ «Ілта» силами власних СТОА приєдналася до марафону благодійної допомоги в боротьбі зі спалахом коронавірусу в Україні.

Компанія взяла на себе ремонт усього парку автомобілів швидкої допомоги марок Peugeot і Citroen Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради «КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ».

«Належний технічний стан автомобілів швидкої допомоги – це той внесок, який ми можемо забезпечити для подальшої стабілізації ситуації в ці важкі часи» – прокоментував Голова ТОВ «Ілта» Міщенко С.А.

Avis Україна надала у користування медикам Києва мінівен із водієм

Компанія з прокату та лізингу автомобілів Avis Україна прийшла на допомогу в ситуації обмеженого транспортного сполучення між містами під час карантину і передала медикам, які мешкають за містом на користування свою послугу «авто з водієм».

Avis Україна відрядила свого штатного водія та надала дев’ятимістний мінівен Renault Trafic Furgon зі свого автопарку для підвезення медиків на роботу та повернення їх додому після чергувань.

Щоранку водій Avis Україна збирає медиків, які мешкають за 50 км від Києва і привозить на роботу до Київського міського пологового будинку №6 і розвозить їх після чергувань по домах.

Окрім водія, для організації розвозки медиків, Avis Україна залучила кілька працівників, які щодня організовують переміщення медиків.

«Еска Капітал» допомагає Івано-Франківському обласному пренатальному центру

Протягом квітня 2020 Компанія надавала активну допомогу Івано-Франківському обласному пренатальному центру (там був спалах коронавірусної хвороби в пологовому відділені та серед медиків).

Лікарні було передано антисептичні засоби, засоби індивідуального захисту для медичного персоналу та обладнання для допомоги малюкам.

Враховуючи те, що перинатальний центр приймає немовлят-пацієнтів з COVID-19 і догляд за дітьми потрібен ще ретельніший, адже ризиків ускладнень стану дитини стає ще більше, Еска Капітал надала лікарні сучасні Аспіратори.

Цей прилад не просто полегшує роботу лікарів – в разі виходжування недоношених дітей він незамінний. Від надійності медичного відсмоктувача може залежати успіх лікування і життя маленького пацієнта, тому так важливо, щоб цей апарат стояв у кожному відділенні, де виходжують немовлят.

Кредобанк скеровує 3 мільйони гривень на допомогу лікарням Львівщини

Кредобанк, учасник Українського об’єднання лізингодавців, виділив 3 мільйони гривень на допомогу лікарням Львівської області, які приймають та лікують хворих на коронавірус COVID-19. Виділена благодійна допомога буде скерована на безпосередню закупівлю медичного обладнання для реанімації та інтенсивної терапії, а також на придбання захисних засобів та матеріалів.

Зокрема, за надані банком кошти буде придбано:

7 спеціалізованих ліжок для інтенсивної терапії Stigelmeyer Evario загальною вартістю близько 1 мільйона гривень для Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні

Ультразвуковий діагностичний сканер Samsung HM70А вартістю 1 мільйон гривень для 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова;

Захисне спорядження, засоби індивідуального захисту та дезинфекційне обладнання для лікарень Львівської області, визначених Міністерством охорони здоров’я та Національною службою здоров’я України для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

Всі закупівлі за виділені кошти будуть проведені за заявками лікарень у квітні-травні 2020 року. Перша передача придбаних засобів індивідуального захисту відбулася 22 квітня для Львівського обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках.