Компанія “Еска Капітал”, учасник Асоціації “Українське об’єднання лізингодавців”, допомагає Івано-Франківському обласному пренатальному центру


Компанія “Еска Капітал” долучилася до ініціативи, започаткованої іншими компаніями-учасницями УОЛ.

Протягом квітня 2020 Компанія надавала активну допомогу Івано-Франківському обласному пренатальному центру (там був спалах коронавірусної хвороби в пологовому відділені та серед медиків).

Лікарні було передано антисептичні засоби, засоби індивідуального захисту для медичного персоналу та обладнання для допомоги малюкам.

Враховуючи те, що перинатальний центр приймає немовлят-пацієнтів з COVID-19 і догляд за дітьми потрібен ще ретельніший, адже ризиків ускладнень стану дитини стає ще більше, Еска Капітал надала лікарні сучасні Аспіратори.

Цей прилад не просто полегшує роботу лікарів – в разі виходжування недоношених дітей він незамінний. Від надійності медичного відсмоктувача може залежати успіх лікування і життя маленького пацієнта, тому так важливо, щоб цей апарат стояв у кожному відділенні, де виходжують крихіток.

Той шлях розвитку, який дитина повинна була пройти в утробі матері, Аспіратор допомагає йому здійснити штучним чином, попутно усуваючи фактори, які перешкоджають його позаутробному розвитку. Якщо малюк народився у віці 22 тижнів, він ще щонайменше 14-18 тижнів потребує виходжуванні. А якщо він хворіє, процес лікування може затягнутися на кілька місяців. “ЕСКА Капітал” знову поруч і знову допомагає лікарям в їх нелегкій справі.

Нагадаємо, що раніше про свою допомогу медикам піж час карантину оголосили інші компанії-учасниці Українського об’єднання лізингодавців: Ілта та  Авіс.