Нижчі ставки в посівну!

Починаючи з лютого 2013 фінансування для прихильників бренду CLAAS стає ще доступнішим. За оновленими програмами фінансового лізингу можна придбати високопродуктивну техніку за відсотковою ставкою 1% терміном на 1 рік, сплативши авансовий платіж у розмірі 50% від вартості предмету лізингу .
Окрім того, за умови авансового платежу у розмірі 25% аграріям доступне фінансування під відсоткову ставку 3% на 1 рік, 6% на 2 роки, 9% на 3 роки та 10% на 5 років.
Про подробиці фінансування можна дізнатися в офіційних дилерів CLAAS та спеціалістів УніКредит Лізинг.

Про CLAAS
Німецька компанія CLAAS, що цього року відмічає свій 100-річний ювілей, є всесвітньовідомим виробником сільськогосподарської техніки. Концерн має 11 підприємств в усьому світі. Загалом у групі компаній CLAAS зайнято 9 тисяч працівників. CLAAS виробляє зернозбиральні та кормозбиральні комбайни, трактори різної потужності, кормозбиральну причіпну техніку, прес-підбирачі та телескопічні навантажувачі. В Україні CLAAS працює понад 20 років, за цей час сюди завезено більш ніж 7 тисяч одиниць самохідної техніки.

Про УніКредит Лізинг
ТОВ «УніКредит Лізинг» – це індивідуальні персональні фінансові рішення, швидкий та якісний сервіс, професійна компетентність та привабливі умови фінансування.
ТОВ «УніКредит Лізинг» –  одна з провідних  лізингових компаній в Україні, яка входить до складу міжнародної фінансової Групи UniCredit. У 22 країнах більше 166 000 співробітників Групи обслуговують  понад  40 млн. клієнтів в 10 200 відділеннях. Участь в Групі UniCredit дозволяє нам пропонувати послуги європейського рівня. ТОВ «УніКредит Лізинг» працює в Україні з 2006 року та пропонує клієнтам фінансовий лізинг усіх видів обладнання та транспорту.