Дослідження ринку лізингу Німеччини

Провідний європейський оператор з консалтингу Asset Finance International за підтримки  лідера на ринку програмного забезпечення та консультаційних послуг у сфері кредитування й фінансування активів White Clarke Group провели чергове  дослідження національних лізингових ринків, на цей раз ринку Німеччини. AFI  поділився результатами досліджень.

Проведений огляд дозволяє  отримати  комплексне уявлення про ринок лізингу в Німеччині. Він охоплює  як загальні економічні умови, так і специфічні  інвестиційні тенденцій лізингу, містить огляд основних гравців і коментарі ключових експертів галузі. У дослідженні розглядаються підходи до ведення бізнесу, практика бухгалтерського обліку, правові й нормативні питання починаючи з 2007 року.

Asset Finance International та White Clarke Group і надалі проводитимуть дослідження лізингових ринків Європи, можливо – в перспективі і українського ринку в тому числі.

З дослідженням ринку лізингу Німеччини ви можете ознайомитись тут

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua

 

Для довідки:

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.