Офіційний старт програми “Доступний фінансовий лізинг 5-7-9%” призначено на 16 грудня

16 грудня 2021 року в Міністерстві фінансів України будуть підписані перші три договори з лізинговими компаніями “ОТП Лізинг”, “УЛФ-Фінанс” та “Бест Лізинг” в рамках програми “Доступний фінансовий лізинг 5-7-9%”. В цей же день Асоціація лізингодавців підпише меморандум про співпрацю з Фондом розвитку підприємництва, якого визначено розпорядником і адміністратором даної Програму і яку Фонд реалізовуватиме через лізингодавців та банки. 

Асоціація лізингодавців уже домовилася спільно з Фондом співпрацювати над підвищенням фінансової грамотності потенційних учасників Програми і вже сьогодні готова проводити ознайомлювальні тренінги чи надавати відповіді на точкові питання. Таким чином, можна сміливо сказати, що для лізингової галузі та малого бізнесу настає нова ера плідного співробітництва та розвитку. За підтримки та участі держави на початках, а в майбутньому – на засадах  розуміння вигод та переваг найбільш популярного у світі фінансового інструменту для малого та середнього бізнесу.

Прес-брифінг з нагоди підписання перших договорів відбудеться 16 грудня о 12.00 в Міністерстві фінансів України, медіа запрошені за попередньою акредитацією.