Найбільша поставка вантажних автомобілів SCANIA з використанням схеми лізингу та Trade-in

23 жовтня 2018 року відбулась поставка 30 вантажних автомобілів Scania, які було профінансовано лізинговою компанією ТОВ «Сканія Кредіт Україна» для транспортного міжнародного перевізника «Транспеле». Це найбільша угода лізингової компанії та імпортера Scania в Україні цього року. Для клієнта реалізовано цілий комплекс рішень, зокрема комплексне фінансування та страхування як тягачів так і напівпричепів, а також викуп імпортером вживаного автопарку клієнта – програма Trade-in. Причому викуплений вживаний автопарк також отримав можливість фінансування через лізинг вже для третьої сторони.

«Наша співпраця зі Scania розпочалася у 2012 році, тоді ми придбали першу партію із 15 вантажівок Scania R420. Через рік взяли ще 7, а трохи згодом в автопарку з’явилися перші Scania R450 Євро 6. Оскільки досвід експлуатації техніки Scania був позитивним, то після запуску нового покоління вантажівок Scania звичайно хотілося побачити ці автомобілі у нашому автопарку, – коментує Ірина Леснічевська. – Єдина можливість придбати нову техніку для нас була через програму Trade-in. Я дуже рада, що нашим компаніям вдалося досягти згоди з багатьох питань, і 30 жовтогарячих автопоїздів стали справжньою окрасою нашого автопарку. Нове покоління вантажівок Scania – це вдале поєднання стилю, дизайну та функціональності».

«Успіх цієї угоди залежав, без сумніву, від реалізації програми Trade-in. Для нас це також новий досвід, який дозволив вийти на новий рівень співпраці з клієнтами в Україні, коли ми можемо запропонувати обмін вживаної техніки іншого бренду на нові автомобілі Scania. Враховуючи всесвітні тренди з екологічності, такий проект ще й інвестиція в навколишнє середовище. Таким чином, ми підтверджуємо своє реноме, пропонуючи не вантажівки та фінансування, а вигідні рішення для бізнесу. Сьогодні ми створюємо нову концепцію циклу використання техніки та, відповідно, ринок послуг для наших клієнтів, особливо приємно це робити з нашими стратегічними партнерами, такими як компанія ТОВ «Транспеле»», – коментує угоду директор ТОВ «Сканія Кредіт Україна» Дмитро Панченко.

Чітке планування виготовлення автомобілів, управління поставкою, реєстраційним процесом та фінансами, дав змогу клієнту, постачальнику та лізинговій компанії спланувати використання вживаного та нового автопарку майже без простою. Цей факт має ключове значення, особливо для міжнародних перевізників в їх поточній операційній діяльності.

Фінансування крупних проектів по вантажному автотранспорту від ТОВ «Сканія Кредіт Україна» є одним з підтверджень довіри до фінансового ринку України від іноземних фінансових інвесторів, які підтверджують готовність і надалі співпрацювати із міцними місцевими компаніями, будь то міжнародний перевізник або будівельна компанія, паливний дистриб’ютор або перевізник сільськогосподарської або харчової продукції.