Асоціація лізингодавців провела IV Міжнародну конференції з лізингу


3 жовтня 2013 в Києві  з успіхом пройшла IV Міжнародна конференція з лізингу: «Лізинг на автомобільному ринку України», яка була організована Асоціацією лізингодвців України.

Асоціація вчетверте проводить форум такого рівня, на якому обмінюються ідеями представники вітчизняної, російської та європейської лізингових спільнот. Цьогорічний захід був спеціалізований, тобто присвячений  тенденціям та прогнозам розвитку ринку автолізингу і  прокату. Це дозволило більш ґрунтовно заглибитися в тематику та зібрати дійсно зацікавлену публіку.

Доповідачі форуму –  відомі експерти, серед яких: Річард Кнубен, Старший радник з питань Automotive, Leaseurope; Серж Банзе, Генеральний директор, Peugeot Citroen Ukraine; Андрій Рязанцев, Голова Правління, Idea Bank Ukraine; Сергій Діанін, Директор, LeasePlan Russia; а також Генеральні директори провідних українських компаній.

Спікери  проаналізували  результати роботи ринку лізингу автомобілів в Європі та Україні за 2012 – першу половину 2013 року, визначили перешкоди, окреслили перспективи подальшого розвитку. Керівники кращих компаній у галузі фінансування транспорту поділилися секретами успіху. Значна увага була приділена ще не досить  розвинутим в Україні сегментам, таким, як – оперативний лізинг та fleet management. Була приділена увага і молодому ринку автопрокату, в цікавих ракурсах піднімалася тема страхування автомобілів.

Конференція пройшла у формі активного діалогу аудиторії та доповідачів, в конференц-залі було обговорено чимало запитань.

Головний  висновок, який зробили учасники форуму по його завершенні полягає в тому, що попри складну ситуацію на вітчизняному ринку автотранспорту, обсяги фінансування продовжитимуть зростати, а лізинг поступово збільшуватиме свою частку по відношенню до кредиту.


ФОТО КОНФЕРЕНЦІЇ