Avis Україна відкрила новий напрямок – прокат броньованих автомобілів преміум та представницького класу

Міжнародний провайдер послуг мобільності Avis вперше в Україні представляє на ринку прокату та лізингу авто броньовані автомобілі з високим ступенем захисту BR6. В Avis Україна доступні в оренду перші два повнопривідних дизельних автомобілі 2023 року випуску: Lexus LX 500D Luxury та Toyota LC 300 Premium. Це позашляховики преміум та представницького класу, в яких поєднані провідні характеристики цих культових марок. Орендою таких автомобілів можуть скористатись як приватні особи, так і представники будь-яких організацій, які потребують мобільного захисту власного життя та здоров’я.

Броньовані автомобілі парку Avis Україна пройшли офіційну сертифікацію з відповідною відміткою в реєстраційних документах.  Вони отримали комплексний балістичний захист на 360 градусів від світового лідера у виробництві броньованих автомобілів, канадської компанії INKAS. Це означає, що вони мають броньовану капсулу пасажирського салону з системою перекриття дверних отворів, балістичне скло по периметру авто, захист батареї та електронного модуля керування, систему пожежогасіння моторного відсіку, посилену підвіску, посилену гальмівну систему та шини, які дозволяють рухатись автомобілю навіть при пошкодженні. Сертифікований ступінь захисту BR6 означає найвищий рівень захисту автомобіля, навіть при атаці з застосуванням вибухонебезпечних речовин чи вогнепальної зброї.

INKAS® Armored Vehicle Manufacturing виробляє броньовані машини понад 20 років, спеціалізується на виробництві спецавтомобілів для високопосадовців, броньовиків спеціального призначення, броньованого пасажирського транспорту, інкасаторських автомобілів. Виготовляє броньовані автомобілі для силових структур, фінансових інститутів, корпоративних та індивідуальних клієнтів по всьому світу. Має всі балістичні експертизи міжнародного рівня. 

Avis Україна надає преміальний сервіс оренди броньованих автомобілів за стандартами Avis в усьому світі. Автомобілі надаються в прокат з повним страхуванням TPL, PAI, CASCO, з «нульовою» відповідальністю, як на короткий термін: від 1 доби, так і в довгострокову оренду: від місяця і довше. Компанія пропонує також орендувати автомобілі з досвідченим водієм, в тому числі, англомовним. Водії Avis Україна пройшли спеціальну підготовку з керування броньованими автомобілями.

Є послуга доставки автомобіля користувачу в межах території України. На броньованих автомобілях можна виїжджати за кордон, оформивши відповідні документи в офісі Avis Україна. Також, автомобілі можна отримати в одному пункті прокату мережі Avis Україна, а залишити в іншому. Офіси компанії працюють в Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Харкові. Також, є можливість залишити броньовані автомобілі, отримані в Україні, в пунктах прокату Avis за кордоном, за попередньою домовленістю.

Окрім основного броньованого автомобіля, в компанії Avis Україна також можна отримати кілька додаткових автомобілів для супроводу. В розпорядженні компанії всього близько 300 автомобілів різних класів і типів: економ, середній, бізнес, преміум, SUV, 4х4, мікроавтобуси, пікапи, електромобілі.

Менеджери компанії Avis в Україні проводять інструктаж із користування броньованими авто. Послуги резервації автомобіля надає персональний менеджер Євген Зеленко за телефоном +380672166130, e-mail: [email protected]. З будь-яких питань також можна звернутись на гарячу лінію за телефоном 0 800 305 303 або +38 044 502 20 10 або [email protected]

Прокат броньованих авто – це ефективне рішення для гарантії власної безпеки та комфортного пересування Україною, а також, можливість поєднати власний захист і підкреслення свого статусу.

Avis Україна – підрозділ міжнародного провайдера послуг з прокату та лізингу авто Avis, який має офіси у 185 країнах світу. В Україні компанія надає широкий спектр транспортних послуг під брендами Avis (з 1997 року) та Payless (з 2016 року) – від оренди на добу для фізичних осіб до формування цілих автопарків в лізинг для юридичних осіб і покликана забезпечити потребу в мобільності як в межах Україні, так і в будь-якій країні світу, де розташовані офіси Avis.