Тепер придбати трактор МТЗ в лізинг в компанії VAB Лізинг можливо без фінансових документів

01 квітня відбувся старт нового унікального продукту  від VAB Лізинг – «Швидкий лізинг на трактори» для юридичних та фізичних осіб.

Це абсолютно нова і унікальна, не маюча аналогів на лізинговому ринку програма, котра передбачає лізинг малих тракторів МТЗ без пред’явлення фінансової звітності.

«Переваги даної програми очевидні, так як тепер у Клієнтів є можливість придбання невеликих і малих тракторів виробництва МТЗ без пред’явлення фінансових документів. При цьому аванс буде від 35%, а максимальний строк – 2 роки, що повністю дозволяє зробити доступним оплату щомісячних лізингових платежів як для фермерів, так і для крупних фермерських підприємств» – відмічає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

При цьому, використовуючи дану програму Клієнти VAB Лізинг отримують ряд додаткових переваг, серед яких: безвідсоткова розстрочка на першочергові додаткові затрати по страхуванню і реєстрації, комплексне сервісне супроводження Лізингоодержувача на протязі всієї дії договору і багато іншого. Основна вимога до Лізингоодержувача – досвід роботи в сільськогосподарській галузі не менше 2-х років.

«Дана програма дозволить сільськогосподарським виробникам України не лише усилити свої потужності, збільшити об’єми діяльності, але і раціонально використовувати оборотні кошти. Випробувавши аналогічні умови на легкових і комерційних автомобілях, ми виявили потребу ринку в простих, швидких і зручних для клієнта умовах і прийняли для себе це головним орієнтиром в роботі. Всі наші нові програми направлені на доступність і простоту лізингу для всіх категорій клієнтів», – резюмує Людмила Золотарьова.

Довідкова інформація

VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.