Porsche Finance Group підписала 5000 контрактів

Завдяки високій лояльності споживачів і значного попиту на послуги компанії, Porsche Finance Group в січні 2012 року підкорила чергову вершину на ринку фінансових послуг, підписавши 5000 контрактів на фінансування автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche. Для досягнення нового тисячного рубежу компанії знадобилося всього 3 місяці!

 

 При цьому значне зростання продемонстрував сегмент корпоративних продажів, який додав +10% в порівнянні з 2010 роком і склав у 2011 році 39,2%. Всього компанія в 2011 році профінансувала купівлю 2520 автомобілів по кредитним і лізинговим договорам.

 
«Ми продовжуємо робити фокус на фінансування для купівлі автомобілів Volkswagen і Audi, – говорить глава правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – Стабільне зростання Porsche Finance Group, перш за все, пов’язане з відмінною роботою наших співробітників, для яких клієнт завжди на першому місці. А також з підвищенням активності на автомобільному ринку України і популярністю марок Volkswagen, Audi та Porsche, фінансування для яких ми надаємо».

 

 Для подальшого зміцнення на українському ринку, Porsche Finance Group має намір продовжувати тісну співпрацю з імпортером і реалізацію різних акційних програм. В даний час компанія пропонує клієнтам відразу декілька вигідних пропозицій. Наприклад, можливість придбати автомобілі Audi в лізинг або кредит від Porsche Finance Group за акцією «КАСКО в подарунок *» строком на один рік, включаючи добровільне страхування цивільної відповідальності на суму 100 000 гривень* та страхування пасажирів на суму 20 тисяч гривень* (акція триватиме до 31 березня 2012 року).

Також клієнти компанії можуть придбати автомобілі VW Tiguan у фінансовий лізинг і кредит без адміністративної комісії зі ставкою фінансування від 0%.

­­­­­­­­­­­

*Під подарунком мається на увазі можливість придбання вказаної послуги за 1 грн.

 

Крім акційних пропозицій, Porsche Finance Group пропонує вигідні стандартні умови фінансування при покупці автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche в           лізинг або кредит (від 9,9% в іноземній валюті), а також забезпечує прозорість формування процентної ставки, відсутність прихованих комісій і додаткових витрат на страхування життя, гарантуючи незмінно швидке ухвалення рішення про надання фінансування і всі послуги з одних рук.

 

 Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen, Audi і Porsche по всій території України або в Інтернеті: www.porscheleasing.com.ua

 

 Фінансова Група Порше представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.