Особистість лізингового ринку 2011

За  традицією  професійне об’єднання лізингового ринку України підбило підсумки року та визначило найбільш яскравих особистостей-менеджерів у 2011 році. Експертами рейтингу виступили самі ж  керівники лізингових компаній, причому голосувати за себе в такому опитуванні не можна. Оцінюючи колег, вони, як правило, беруть  до уваги: активність у справі розбудови ринку, професіоналізм, особисту харизму, впізнаваність та успішність очолюваної компанії, участь у справах Асоціації лізингодавців тощо.  

Третє місце у номінації «Особистість лізингового ринку 2011» посів Андрій Павлушин, Генеральний директор компанії «ОТП Лізинг». Друге – Роман Іваненко, Голова Ради директорів Асоціації та компанії «Євро Лізинг». А пальму першості  колеги  одностайно віддали  Йозефу Графу – директору компанії «Порше Лізинг Україна», яка є одним з найбільш активних операторів на українському ринку лізингу.
Лідерську трійку було відзначено почесними призами на загальних зборах професійного об’єднання, що відбулися  нещодавно в готелі «Hyatt Regency Kiev».

На фото: Йозеф Граф, цьогорічний переможець рейтингу “Особистість лізингового ринку 2011”

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua

Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.
 
Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату!