Асоціація підвела підсумки року та відзначила кращих

20 січня 2012 року в готелі  Hyatt Regency Kiev відбулися загальні  річні збори Асоціації лізиногодавців України.

Під час зустрічі члени професійного об’єднання обговорили здобутки та підбили підсумки діяльності Асоціації у 2011 року і затвердили напрямки роботи на 2012 рік., серед яких основними є: удосконалення законодавства, моніторинг й аналіз  ринку, збір статистичних даних, проведення чергової міжнародної лізингової конференції, освітня діяльність, випуск електронного  інформаційного дайджесту «Лізинг України».

Уже стало традицією нагороджувати кращих в рамках проведення загальних зборів.

 Цього року в номінації «Особистість лізингового ринку» перше місце посів Йозеф Граф – Генеральний директор «Порше Лізинг Україна». З невеликим відривом друге місце рейтингу дісталося Роману Іваненко – Голові Ради Директорів Асоціації та компанії «Євро Лізинг». Третє місце дісталося новачку цього рейтингу –  Генеральному Директору компанії « ОТР Лізинг» Андрію Павлушину.

Традиційну відзнаку за лідерство на ринку автолізингу цього року отримала компанія «ALD Automotivе/Перша лізингова компанія», яка надала у лізинг найбільшу кількість автотранспорту. Уже котрий рік поспіль подяку за особистий вагомий внесок у розвиток лізингу отримала Голова юридично-фінансового комітету Асоціації Тетяна Федорова, яка надзвичайно багато зусиль й часу присвячує роботі в Асоціації та на благо усього лізингового ринку.  Спеціальний диплом за популяризацію лізингу в Україні отримала компанія «Порше Лізинг Україна».
 Асоціація пишається такими яскравими особистостями  та компаніями, які невтомно працюють на загальну справу побудови конкурентного  та  прозорого  ринку лізингу в Україні.

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua

Для довідки:
Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату