Запроваджується перша в країні навчальна програма для фахівців лізингового ринку на базі KSE – “Leasing Masters”

Асоціація “Українське об’єднання лізингодавців” та Київська Школа Економіки, за підтримки Проекту USAID/FST та за участі Національного Банку України, запроваджують постійнодіючу програму лізингової майстерності  “Leasing Masters”.  Концепція є унікальною, так як альтернативних майданчиків для навчання лізингових фахівців поки що не існує.

Перший навчальний курс становить 48 академічних годин і триватиме з 21 січня по 4 березня, заняття проходитимуть онлайн. Наступні сесії, в післякарантинних умовах, планується проводити  офлайн на території Київської Школи Економіки.

Програма передбачає теорію та практику ведення лізингової діяльності, передові технології бізнесу, фінансові та облікові аспекти, кращий міжнародний досвід, регуляторні новації, тощо. Окрім базового  складу викладачів KSE, гостьовими спікерами виступатимуть експерти НБУ та керівники провідних лізингових компаній.

По завершенню курсу студенти отримають Сертифікат, завірений усіма  співорганізаторами навчального процесу.  Прес-Служба
+38 093 381 51 00  
+38 044 332 99 09
[email protected]
www.uul.com.ua