Avis Україна, член Асоціації лізингодавців, надає авто на підтримку бізнесу українських підприємців

AVIS Ukraine, компанія з прокату та лізингу автомобілів, в період карантину, виділила авто зі свого парку на підтримку бізнесу українських підприємців. Компанія запропонувала усім охочим, хто має власну справу в Україні, створює робочі місця та потребує транспорту для свого бізнесу, написати про це на своїх сторінках в соцмережах із позначкою #автонасправу і позмагатися за безкоштовне авто, яким можуть скористатись впродовж місяця із парку Avis Україна.

Пости трьох фіналістів автопрокатних розмістив на своїх сторінках в соцмережах Facebook та Instagram і оголосив відкрите голосування. За кількістю вподобань переміг пост, що написала Альона Дєньга, засновниця мультиканального медіа про подорожі «Ветер дует».

Альона у своєму пості написала, що її проекту потрібен автомобіль для експедицій по Україні та збору матеріалу для путівників.

«Наша мета – популяризація внутрішнього усвідомленого туризму. І не тому, що зараз закриті кордони. Це актуально завжди, не зважаючи на безвіз і квитки по €9, кожні вихідні за кордон не поїдеш, а побачити щось цікаве, відпочити, перезавантажитись хочеться. З кожним виїздом я пересвідчуюсь скільки прекрасних місць є в Україні, більшість з яких знаходяться буквально під носом, але ми про них нічого не знаємо! Але розваги на вихідні, це не все, що для нас означає внутрішній туризм…

Внутрішній туризм – це розвиток міст, селищ та сіл, підтримка місцевого малого та середнього бізнесу.

Внутрішній туризм – це збереження пам’яток архітектури, археології та природи. Так, над багатьма містами в Україні нависла загроза зникнення, але прояв цікавості та популяризація цих міст можуть привабити увагу до їх збереження.

Саме ці завдання ми ставимо перед собою, коли відправляємось в чергову розвідувальну експедицію. Ми хочемо показати, що в Україні багато прекрасних, унікальних і гідних місць», – повідомив представник компанії.