Avis проводить міжнародну конференцію – і підводить підсумки надзвичайно успішного року

19-20 грудня 2019 року відбулася грандіозна міжнародна конференція, організована компанією Avis Україна, членом Українського об’єднання лізингодавців.

«Мета цієї конференції – підтримати одну із головних заповідей нашої корпоративної культури – постійне зростання. Ми віримо, якщо людина розвивається особисто, то і компанія росте разом з нею. Щастя – у постійному зростанні та задоволенні собою. Тільки так можна нести на роботу широку посмішку, впевненість і гордість за те, що ти є частиною цієї фантастичної команди», сказав Хайм Капельніков, Генеральний директор Avis Україна.

2019 рік був надзвичайно успішним для компанії. Вона закріпила свої позиції лідера, як найбільшого представництво Avis Budget Group в країнах СНД та Східної Європи, а також змінила склад акціонерів, що дозволить прокласти шлях до подальшого успіху.

На конференції були присутні 130 учасників із 10 країн світу: Білорусі, Великобританії, Грузії, Естонії, Ізраїлю, Ісландії, Латвії, Литви, Росії та України. Вони мали нагоду почути 29 спікерів – провідних експертів з лізингу, фінансів, страхування, маркетингу, продажів.

Директор Асоціації лізингодавців Марина Масіч теж була запрошена в якості  спікера конференції. Під час свого виступу  в лізинговій  групі  учасників керівник професійного об’єднання познайомила присутніх зі станом лізингу в Європі та Україні, розповіла про роль Асоціації у розвитку вітчизняного ринку лізингу.

Зокрема, вона повідомила про законотворчі ініціативи  об’єднання – нову редакцію Закону про фінансовий лізинг ( проект №1111 – стоїть сьогодні на порядку денному сесії ВР) та пропозиції по вдосконаленню оподаткування лізингових операцій ( проект №2358, який вже пройшов перше  читання). 

Керівник Асоціації також відзначила значну  компанії Авіс в розбудові цивілізованого ринку лізингу в Україні та засвідчила  активну життєву позицію особисто Генерального директора компанії Хайма Капельникова у цьому процесі.

Програму конференції, а також перелік спікерів можна побачити тут.

Довідка:

Avis Україна – це міжнародна компанія, найбільше представництво Avis Budget Group в країнах СНД та Східної Європи. Вона спеціалізується на лізингу і довгостроковій оренді кращих автомобілів і є одним із лідерів ринку лізингу України.
https://avisleasing.com.ua
https://www.facebook.com/AVIS.Ukraine


Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» створена в 2005 році і є єдиним представником лізингової галузі в усіх органах державної влади та недержавного сектору. Є дійсним членом Європейської Федерації Leaseurope, що єднає в своїх лавах професійні лізингові спільноти 33 країн. До складу Асоціації входять всі провідні лізингові компанії України, які генерують понад 80% лізингового портфелю держави.

Контакти:
+38 044 529 46 90
+38 093 381 51 00
[email protected]
www.uul.com.ua
https://www.facebook.com/AVIS.Ukraine