Автопрокатник Avis Україна оновлює майже 30% свого автопарку

Український офіс великої прокатної мережі Avis, члена Асоціації лізингодавців України, що має пункти оренди авто майже в кожній країні світу, закуповує цього року понад 80 нових автомобілів для прокатного флоту в Україні. Мультибрендовий автопарк Avis Україна уже поповнився новими гібридними Toyota Yaris різних кольорів, новими Skoda Octavia А8, партією нових Toyota Corolla. Найближчим часом також з’являться Peugeot 208, Volkswagen T-Roc, Audi A4. Їх одразу можна буде замовити в прокат.

У період туристичної паузи, яку викликала пандемія в 2020му році, компанія скоротила свій автопарк на 30% і розпродала частину своїх автівок, які використовували в прокат більше трьох років.     

З червня 2021 Avis Україна розпочала суттєве оновлення автопарку. При формуванні нового флоту, прокатник враховував побажання тих, хто регулярно орендує авто в Україні.

Потребу в малогабаритних міських автомобілях забезпечать нові Peugeot 208. Ці компактні хетчбеки в парку Avis Україна будуть, в тому числі, і яскраво жовтих кольорів.

Бажання українців їздити на авто з економічними двигунами задовільнять Toyota Yaris Hybrid, які пересуваються містом практично без використання бензину і мають мінімальні викиди за нормами EURO 6.

Для любителів надсучасного авто дизайну в прокаті з’являться нові компактні та практичні кросовери Volkswagen T-Roc.

Поціновувачі преміум брендів зможуть отримати в прокат сімейні позашляховики Audi Q3, які мають повністю цифрову концепцію управління й відображення. А також, нові Audi A4 та Audi A6 – з новітніми технологіями цифрового обладнання.

Усі автомобілі автопарку Avis Україна поділені на групи, кожна з яких сформована з автівок зі схожими характеристиками. Нові авто з’являться майже в кожній групі. Стандарти Avis в усьому світі передбачають формування прокатного парку винятково із нових автомобілів, придбаних у офіційних дилерів, які регулярне обслуговуються на офіційних СТО. Як правило, в парку Avis вік автомобілів не перевищує 3-4 років, а пробіг сягає не більше 100-120 тисяч км. Автомобілі, які перевершують дані показники автопрокатник регулярно розпродає. З оновленим автопарком середній вік авто українського парку Avis становитиме близько 1,5 роки.