До Асоціації Лізингодавців приєднуються і гравці суміжних ринків

Згідно Статуту Асоціації її членами можуть бути як лізингодавці, так і партнери, зацікавлені у розвитку цього ринку. Для них є спеціальний статус асоційованого членства, який, втім, нічим не обмежує їхні права (за винятком голосування).

Ринок лізингу демонструє невпинне зростання вже протягом чотирьох років поспіль,  тож до організованої його частини приєднуються все нові учасники, а також і члени суміжних ринків – страхового, консалтингового, юридичного, моніторингового.

Так, в жовтні ми були раді привітати в своїх лавах Юридичну компанію «ПРАЙМЛЕКС» та компанію «АНТЕНОР».  Ми переконані, що кооперуючи зусилля з нашими партнерами,  ми зможемо більш ефективно розбудовувати ринок та надавати ще якісніші послуги нашим клієнтам.- адже обидві компанії мають успішний досвід роботи з лізинговими компаніями.

Довідка:

ТОВ ЮК «Праймлекс» надає наступні послуги: юридичний аутсорсинг, адвокатські послуги, судовий захист та юридичний супровід громадських формувань. Компанія сприятиме підтримці законодавчих ініціатив Асоціації та допомагатиме в нормативній активності.

ТОВ «АНТЕНОР» надає комплекс послуг в сфері супутникового моніторингу транспорту. Компанія сприятиме лізинговим компаніям – учасникам Асоціації в розвитку та розширенні лізингових послуг.

Бажаємо всім учасникам успішної кооперації.