УКРГАЗБАНК профінансував 108 сучасних залізничних вагонів

УКРГАЗБАНК на умовах лізингу профінансував створення власного парку вагонів вітчизняної агрокомпанії.

УКРГАЗБАНК на умовах лізингу профінансував українську агропромислову компанію LNZ Group для створення власного парку із 108 сучасних залізничних вагонів-зерновозів для перевезення зерна та інших харчових вантажів.

Модель вагону 2017 року розробив «Дослідно-механічний завод «Карпати». Кожен вагон зможе перевозити близько 70,5 тонн зернових, близько 118 м³. Із наявних в Україні зареєстрованих вагонів, це одні з найбільших.

За словами Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Кирила Шевченка, створена програма фінансового лізингу з максимально лояльними умовами, спрощеною процедуру оформлення та індивідуальними графіками оплати  ще раз свідчить про зацікавленість державного банку у взаємовигідному довгостроковому співробітництві з бізнесом.

«В УКРГАЗБАНКУ ми постійно впроваджуємо нові програми для підтримки бізнесу та надання йому більшої свободи й можливостей. Створення власного парку вагонів-зерновозів зробить компанію більш мобільною та автономною. Програма фінансового лізингу від УКРГАЗБАНКУ спрямована на ефективний розвиток бізнесу на умовах взаємовигідного довгострокового співробітництва. Фінансування LNZ Group здійснюється у національній валюті терміном на 5 років і першим внеском у 25% від вартості переданих залізничних вагонів та індивідуальними графіками оплати. Тому, при виплаті кредиту, власники не відчують ніякого додаткового навантаження на бюджет і зможуть впевнено розвивати свій бізнес», – пояснив Кирило Шевченко.

Новий автопарк дозволить компанії оптимізувати витрати на логістику зерна, знизити втрати при зберіганні, позбутися залежності від інших елеваторів та оперативно відвантажувати зернові культури.

Нагадаємо, з 2017 року УКРГАЗБАНК надає послугу фінансового лізингу. Комунальні підприємства Запоріжжя, Житомира, Хмельницького та Львова  вже модернізували свої парки пасажирського транспорту за допомогою лізингу від УКРГАЗБАНКУ.
Джерело: http://www.ukrgasbank.com