Avis Україна

1. Підприємство з іноземними інвестиціями «ВІП-РЕНТ», назва брендів «AVIS» (лізинг та прокат авто), «Payless» (прокат авто).

2. Спеціалізація.
• фінансовий та оперативний лізинг з повним спектром сервісного обслуговування
• прокат автомобілів в Україні та світі
• адміністрування автопарків
• інші транспортні послуги

3. Рік входження на ринок ( + кількість клієнтів за цей час – факультативно).
Avis Україна розпочала роботу в 1997 році, кількість клієнтів лізингу на сьогодні становить близько 200, більшість з яких – іноземні компанії, що працюють в Україні.

4. Дата отримання ліцензії, її реквізити.
Ліцензія на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме на надання послуг фінансового лізингу (Розпорядження Нацкомфінпослуг №1948 від 23.05.2017 року)
Ліцензія на надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом відповідно до видів робіт, визначених Законом України «Про автомобільний транспорт» – внутрішні перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення (Дата рішення 26.10.2010 року № Рішення 42Л), строк дії ліцензії необмежений.

5. Місія ( філософія, цінності, традиції, особливості, переваги).
Avis Україна – за ефективний бізнес. Мета послуги лізингу від Avis України – підвищити продуктивність основного бізнесу компаній – клієнтів, надати їм можливості оптимізувати роботу персоналу та ресурси. Завдяки Avis, сотні компаній в Україні можуть концентруватись саме на своєму бізнесі, не відволікаючись на питання забезпечення компанії транспортом.
Основна цінність лізингу автомобілів від Avis Україна – це економія обігових коштів компаній та оптимізація затрат і зусиль на формування і обслуговування своїх автопарків. Avis Україна бере на себе все, що пов’язано із забезпеченням службовим транспортом, включно з його обслуговуванням по Україні та наданням підмінних автомобілів зі свого парку.

Переваги лізингу від Avis:
• високі міжнародні стандарти роботи
• оптимізація щомісячних платежів та зусиль на утримання та обслуговування автопарку
• надійне та повне страхове покриття
• надання повного пакету послуг з формування та обслуговування автопарку
• оперативність ухвалення рішення щодо надання лізингових послуг
• оформлення повного пакету платежів разом з реєстраційними, транспортними зборами, конвертаціями валюти і т.п.
• цілодобова сервісна підтримка
Avis Україна – представництво найбільшої у світі корпорації з прокату та лізингу автомобілів Avis, яка має більше 7 600 філій у 185 країнах світу та більш, ніж 70 літню історію.
Avis Україна – ліцензіат компанії Avis, розпочала роботу в Україні у 1997 році, надаючи послуги з прокату та лізингу автомобілів. На даний час адмініструє автопарк у більш ніж 2 500 автомобілів, має власні представництва у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі, Борисполі. Підтримує мережу пунктів сервісного обслуговування у Запоріжжі, Полтаві, Херсоні, Ужгороді, Івано-Франківську.

Як частина міжнародної корпорації, Avis Україна лідирує з прокату та лізингу автомобілів в нашій країні. В 2020 році Avis Україна отримала міжнародну премію World Travel Awards™ у номінації найкраща автопрокатна компанія України. Цей туристичний «Оскар» компанія отримала втретє. Також, у 2020 році Avis Україна нагородили національною премією «Вибір країни».

6. Види лізингу, які надаються. 7. Види активів, які надаються.
Avis Україна надає автомобілі в фінансовий та оперативний лізинг з повним спектром сервісного обслуговування, а також в коротко- та довгострокову оренду.

8. Профіль клієнтів.
Клієнти лізингу – це юридичні особи та представництва іноземних компаній, клієнти прокату – юридичні та фізичні особи, а також представництва іноземних компаній.

9. Про керівництво компанії ( персоналії, бажано з якимись імейлами).
Директор компанії – Капельніков Хайм Віталі.
Запити можна надсилати на адреси:
[email protected]
[email protected]

10. Досягнення.
В 2020 році Avis Україна отримала міжнародну премію World Travel Awards™ у номінації найкраща автопрокатна компанія України. Цей туристичний «Оскар» компанія отримала втретє. Також, у 2020 році Avis Україна нагородили національною премією «Вибір країни».

Контактна інформація:
Телефон: 0 800 305 303, + 38 044 502-20-10
Поштова адреса: 03150, м. Київ, вул. Ямська, 72
[email protected]
http://www.avis.com.ua/
http://www.avisleasing.com.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/AVIS.Ukraine/
Instagram: https://www.instagram.com/avisukraine/