Фінансовий лізинг допоміг українським підприємствам оновити свій автопарк сучасними Сканіями

Липень 2017 років став рекордним за обсягом продажів для компанії Scania в Україні

Компанія реалізувала 44 вантажівки (укомплектовані відповідними надбудовами, згідно індивідуальних замовлень покупців) були передані українським підприємствам Києва, Львова. Дніпра, Переяслав – Хмельницького, Запоріжжя, Мелітополя та Кривого Рогу.

Замовниками техніки стали компанії різних секторів економіки: аграрії та будівельники, виробники мебелі, представники молочної та логістичних галузей. Варто зазначити, що 32 з 44 вантажівок були надані в фінансовий лізинг компанією «Сканія Кредіт Україна».

Однією з компаній, яка вирішила придбати чотири нових тягачі Scania SilverLine через фінансовий лізинг стала молочна корпорація «Галичина» .

Як запевняють фахівці, це значно дозволить підвищити ефективність транспортної логістики, адже вантажівки цієї марки дуже відомі своєю економністю та надійністю. На разі автопарк «Галичини» нараховує близько 40 одиниць вантажної техніки різноманітних західних виробників.

«Історія нашої співпраці зі Scania тільки розпочинається – цього року ми придбали перші 4 нові тягачі, – коментує Павло Пасічник, директор з транспорту ТОВ «Молочна компанія «Галичина». – Їх техніка відома своїм економним споживанням пального та надійністю. Це дозволить нам підвищити ефективність та рентабельність перевезень, адже майже 30% витрат автопарку складає паливо, ще 10% – ремонт і обслуговування».

За словами Павла Пасічника, нові автомобілі обладнані автоматичною системою керування передач, що зменшує вплив водія на стиль керування та витрати палива.

Що цікаво, усі водії також пройдуть курс навчання з ефективного та економічного керування цими вантажівками.

«Саме від водія значною мірою залежить, скільки компанія витрачатиме на ремонти техніки, пальне та інші витратні матеріали. Адже у підсумку це все складає понад половину всіх операційних витрат транспорту», – резюмував Павло Пасічник.

Як розповідає директор Львівської філії ТОВ «Сканія Україна» Вадим Варенко, тягачі обладнані системою моніторингу, яка дозволяє стежити в режимі онлайн за основними параметрами техніки та водієм. Для прикладу, це витрати палива, стиль управління, рівень завантаження. Система також надає можливість здійснювати дистанційну діагностику без заїзду на СТО.

«Сьогодні компанії вимагають не просто вантажних автомобілів, а комплексної пропозиції, яка дозволить ефективно експлуатувати та управляти автопарком, – говорить Вадим Варенко. – Ми дуже пишаємося початком співпраці з «Галичиною», яка є одним із лідером своєї галузі. Особливо знаково, що у наших компаній спільні цінності: висока якість продукції, турбота про довкілля та ефективне використання ресурсів».

Придбати нові вантажівки вдалось також завдяки фінансової підтримки компанії «Сканія Кредіт Україна», у межах спеціальної програми «Scania SilverLine».

«Ефективний розподіл власних інвестицій та залучення таких ресурсів, як фінансовий лізинг, давно стали буденною практикою для європейських ринків, – наголошує директор ТОВ «Сканія Кредіт Україна» Дмитро Панченко. – Саме тому угода із «Галичиною» – це гарний приклад того, як українські виробники намагаються ефективно управляти цими ресурсами. І, звісно ж, ми сподіваємося на реалізацію сумісних проектів у майбутньому».

Довідково.
Дзингова компанія “Сканія Кредіт Україна” є членом Асоціації “Українське об’єднання лізингодавців”.
ТОВ «Сканія Кредіт Україна» була створена у червні 2004 року та входить до групи компаній Scania Financial Services. Наша компанія надає клієнтам в Україні фінансування у формі фінансового лізингу нової та вживаної техніки Scania, різних видів причепів, напівпричепів і надбудов на шасі. Головна стратегія нашої діяльності– підтримка довгострокових партнерських відносин з клієнтами на взаємовигідних умовах. Поєднання більш ніж 100-річного досвіду концерну Scania зі знанням особливостей українського бізнесу дозволяє нам, разом з клієнтом, розробляти оптимальне фінансове рішення його транспортних задач.