Український лізинговий фонд виступив генеральним партнером позашляхового тест-драйву Mitsubishi

14 вересня компанія «НІКО-Україна» на Подолі, офіційний дилер Mitsubishi Motors у Києві та Київській області, презентував оновлений Pajero Sport та провів виїзний тест-драйв позашляховиків Mitsubishi у форматі «Поза часом. Поза дорогами».
Mitsubishi Pajero Sport по праву можна вважати улюбленцем українських водіїв, які не хочуть зупинятися через перешкоди у вигляді поганих доріг та складних маршрутів. Цей справжній рамний позашляховик завоював повагу і визнання автолюбителів завдяки своїй вражаючій прохідності, надійності та високому рівню безпеки. У вересні стартував продаж оновленої версії цього потужного позашляховика, який може стати надійним супутником для поціновувачів активного способу життя.
Генеральним партнером заходу виступив ТОВ «Український лізинговий фонд». Гості тест-драйву могли проконсультуватися у представників компанії з питань лізингу, а також отримати комерційні пропозиції щодо їх індивідуальних запитів. Всі бажаючі могли пілотувати вподобаний автомобіль Mitsubishi, а також взяти участь в конкурсах і вікторинах з розіграшу призів від Українського лізингового фонду.
«Український лізинговий фонд є постійним партнером заходів «НІКО-Україна». Плідна співпраця наших компаній дозволяє збільшувати об’єми продажів та пропонувати клієнтам вигідні умови фінансування автомобілів Mitsubishi», – зазначив Геннадій Мельчуков, директор Київського представництва Українського лізингового фонду.

Довідкова інформація
ТОВ «Український лізинговий фонд»  працює на ринку лізингових послуг України з 2011 року і надає послуги фінансового і оперативного лізингу, технічного сервісного обслуговування та управління корпоративними автопарками по всій території України. Компанія займає провідне місце серед лізингових компаній України (за даними асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»). Український лізинговий фонд є афілійованою компанією ВАТ «ВЕБ-лізинг» – лізингової компанії № 4 в Європі за обсягом нового бізнесу (за даними рейтингу асоціації європейських лізингових компаній LEASEUROPE за 2012 рік).