«Український лізинговий фонд» виступив фінансовим партнером заходу від «НІКО-Захід»

27-28 вересня всі шанувальники німецького бренду отримали унікальну можливість відвідати головну подію Audi 2013 року – грандіозний Audi RS Experience! Це всеукраїнський захід, під час якого гості отримали унікальну можливість вперше сісти за кермо нового Audi A3 Limousine, а також протестувати Audi RSQ3, Audi RS7 Sportback, Audi SQ5.

Учасники тест-драйву під час їзди на різних за складністю трасах змогли повністю розкрити потенціал двигуна, перевірити свою реакцію і відчути себе господарем дороги. Ті, хто не були на 100% впевнені у своїх силах, змогли покататися на тестовому автомобілі у супроводі інструктора міжнародного рівня.

Фінансовим партнером заходу виступив ТОВ «Український лізинговий фонд». Гості заходу змогли проконсультуватися у представників компанії з питань лізингу, а також отримати комерційні пропозиції.

«Український лізинговий фонд уже брав участь у подібному заході у Києві, і продовженням традиції став тест-драйв у Львові. Лізинг від Українського лізингового фонду – унікальна можливість для власників автомобілів Audi та любителів цієї марки отримати не тільки вигідні умови фінансування, а і повний пакет послуг з експлуатації автомобіля. Клієнту не потрібно ні про що турбуватися, його задача – отримувати задоволення від керування Audi, вирішенням всіх питань з обслуговування займається лізингова компанія», – зазначив Роман Ставка, директор Львівського представництва Українського лізингового фонду.

Довідкова інформація
ТОВ «Український лізинговий фонд»  працює на ринку лізингових послуг України з 2011 року і надає послуги фінансового і оперативного лізингу, технічного сервісного обслуговування та управління корпоративними автопарками по всій території України. Компанія займає провідне місце серед лізингових компаній України (за даними асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»). Український лізинговий фонд є афілійованою компанією ВАТ «ВЕБ-лізинг» – лізингової компанії № 4 в Європі за обсягом нового бізнесу (за даними рейтингу асоціації європейських лізингових компаній LEASEUROPE за 2012 рік).