Спеціальна пропозиція від VAB Лізинг до 01.12.2013 року: автомобілі HYUNDAI від 10 доларів США на день

Тільки до 01.12.2013 року в VAB Лізинг діють спеціальні умови придбання комфортних і економічних автомобілів HYUNDAI для фізичних та юридичних осіб. Ухвалення рішення за 2 години, мінімальний аванс 20%, можливість придбання автомобіля в лізинг терміном від 1 до 5 років зі ставкою від 6,99% річних в доларі США і можливістю фінансування, як у гривні без валютних прив’язок, так і в доларі США.

 «Спеціальна пропозиція для Клієнтів VAB Лізинг, яка діє до 01.12.2013 року дозволяє придбати новий Hyundai Accent 1.4 MT з щомісячним платежем всього 2 425 гривень на місяць» – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг.

Також кожен Клієнт, який отримує автомобіль в VAB Лізинг, отримує автомобільний набір в подарунок: аптечка, знак аварійної зупинки, вогнегасник, трос, скребок, щітка, рукавиці будуть доступні автовласникам у випадках необхідності.

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.