Дилер Volkswagen проявив соціальну ініціативу та надав допомогу дитячому будинку Житомира

Концептуальний центр ТОВ «Інтер Авто Житомир», офіційний дилер Volkswagen у Житомирі, ініціював соціальний проект – встановлення  30 вікон у Тетерівському дитячому будинку-інтернаті Житомирської області, в якому проживає 85 вихованців.

Соціальні ініціативи є традиційними для регіональних дилерів Volkswagen і Porsche Finance Group. При відкритті ТОВ «Інтер Авто Житомир» у травні 2013 року представники PFG урочисто вручили його керівництву ваучер на суму 30 000 гривень, які були витрачені на встановлення вікон у дитячому будинку.

У Тетерівському дитячому будинку-інтернаті увага приділяється реабілітації дітей-інвалідів. Будівля, в якій розташовується інтернат, збудована близько 50 років тому. Таким чином, заміна вікон – це суттєвий внесок в реконструкцію споруди.

«Після установки нових вікон у дитячому будинку стало набагато затишніше. Діти дуже задоволені. Крім того, ми, як адміністрація, можемо знизити витрати на електроенергію. Тепер холодної зими і поганої погоди дітям можна не боятися», – говорить директор Тетерівського будинку-інтернату в Житомирській області Олег Гончаров.

«Ми раді можливості допомогти тим, хто цього потребує, і сподіваємося, що наш внесок зробить життя дітей радіснішим. Справжній вчинок – це не завжди щось гучне, іноді це прості речі, такі як вікна в дитячому будинку. Ми і надалі будемо продовжувати підтримувати соціальні ініціативи і допомагати Тетерівському дитячому будинку. Віримо, що інші організації також наслідуватимуть наш приклад», – говорить генеральний директор ТОВ «Інтер Авто Житомир» Валерій Корбан.

Крім того, Porsche Finance Group бере участь і в інших благодійних програмах. Зокрема, компанія підтримує відродження популяції рідкісних карпатських буйволів, надає спонсорську допомогу організації «Червоний хрест», бере участь в інших соціальних ініціативах.

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб, та є лідером ринку фінансування автомобілів. Крім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком, і є посередником при видачі страхових полісів для покупців вищевказаних марок автомобілів.