Уряд доповнив програму державної підтримки агровиробників та перевізників інструментом фінансового лізингу

«Запуск програм кредитування під 0% допоміг багатьом бізнесам перезапустити свою роботу. Крім того, державна програма фінансового лізингу тепер буде мати такі самі умови, як і «5-7-9». Тобто максимально доступний лізинг. Все це потрібно, аби люди та бізнес продовжували працювати», — зазначив Глава Уряду Денис Шмигаль.

КМУ  розширив програму «Доступні кредити та доступний лізинг 5-7-9%». Тепер нею можуть скористатись, крім аграріїв і підприємства у сфері пасажирських та вантажних перевезень. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів України 29 квітня.

Відповідна Постанова № 521  оприлюднена  нещодавно на офіційному сайті Уряду. Уповноваженим представником та розпорядником розширеної програми залишається  Фонд підприємництва України.

Асоціація лізингодавців України, яка згідно раніше укладеного Меморандуму є офіційним партнером Фонду,  узгодила проведення консультаційної наради для учасників організованого лізингового ринку. Онлайн-сесія питання-відповіді  від  керівництва ФПУ відбудеться 6 -го травня, о 15 годині.

Участь інших учасників лізингового та банківського ринку можлива за запитом на адресу: uul@uul. com.ua або за телефоном +380964830873, Марина