Антенор пропонує лізинговим компаніям пристрій для відстеження та захисту транспорту

Компанія Антенор, яка є партнером Асоціації лізингодавців України та має великий досвід в обслуговуванні лізингових компаній та фінансових установ, запропонувала рішення, яке допоможе убезпечити матеріальні активи компаній. 

Перше з них – Маяк Antenor FLASH – інноваційний високотехнологічний пристрій для відстеження та захисту транспортних засобів та цінних активів. Антенор пропонує його як готове комплексне рішення із зручним онлайн додатком та безлімітом у роумінгу. Представкики компанії запевняють, що він потай розміщується в автомобілі чи іншому обладнанні, не підключаючись до живлення, що захищає його від сканування. В екстренному випадку, Маяк дозволяє оперативно визначити точне місцезнаходження автомобіля чи іншого майна та повернути його власнику. Завдяки маленьким розмірам (41,8 х 46,8 х 16,9), сфера застосування пристрою дуже широка, стверджують представники компанії та додають, що Antenor FLASH можна використовувати не лише для відстеження транспорту, супроводження цінних вантажів, а і для контролю переміщення дітей, літніх людей та навіть тварин.

На думку розробників, Маяк Antenor FLASH буде корисним:

  • лізинговим компаніям
  • прокатним компаніям
  • автоломбардам
  • страховим компаніям та банкам
  • приватним особам

Друге наше Рішення, яке пропонує Антенор, спрямоване на вирішення проблем з роумінгом. Фахівці компанії знайшли рішення для своїх клієнтів, що забезпечує надійний зв’язок та дає змогу повноцінно користуватися послугами супутникового моніторингу транспорту більше ніж у 130 країнах світу. Детальну інфлормацію можна дізнатись за номерами телефонів: +38 067-252-78-87; +38 067-712-84-59 чи імейлом: [email protected]. Сайт ТОВ “Антенор”: https://antenor.ua