Професійне виконання комплексних проектів по будівництву та фінансуванню енергетичних об’єктів «під ключ»

ТЕКОМ-Лізинг, член Асоціації лізингодавців, і KTS Engineering допоможуть професійно та якісно виконати комплексні проекти по будівництву та фінансуванню енергетичних об’єктів «під ключ».

Все більше в наше життя входить економічне та екологічне обладнання. ТЕКОМ-Лізинг спільно з компанією KTS Engineering пропонує до вашої уваги нову програму по фінансуванню когенераційного обладнання.

KTS Engineering – офіційний партнер компанії INNIO Jenbacher в Україні. Компанія KTS Engineering виконує повний комплекс послуг і робіт для всіх галузей під ключ: проектування, постачання обладнання, монтажні та пуско-налагоджувальні роботи, комплексне сервісне обслуговування газових двигунів Jenbacher і Waukesha.

Використання когенераційного обладнання сприяє значному зниженню витрат у всіх галузях, де використовується електрична і теплова енергія.

ТЕКОМ-Лізинг надає клієнтам унікальні умови придбання обладнання в лізинг.

Обираючи лізинг, ви обираєте можливість розвивати виробництво, зберігаючи оборотні кошти. У вас немає необхідності вилучати значні кошти з обороту на покупку, оскільки з власних коштів вам необхідно сплатити лише аванс. Далі лізингові платежі здійснюються згідно з графіком на обумовлений термін. Таким чином, ви чітко плануєте свої витрати на кілька років, а необхідне обладнання, яке дозволить вийти на новий якісний рівень і збільшити ваші доходи, отримати вже сьогодні.

Умови по лізингу:

  • ставка фінансування – від 1,4%
  • аванс від 30%.
  • термін лізингу 12 – 48 міс.
  • графік погашення – індивідуальний, класичний, ануїтет

Лізинг – це розумна альтернатива прямої купівлі за власні або позикові кошти, що дає можливість більш ефективно та раціонально використовувати фінансові кошти підприємства.

Забезпечуйте свій бізнес енергією ефективно!

Джерело