Зміна керівництва Porsche Finance Group Ukraine

Від 1 вересня 2017 року директором Porsche Finance Group Ukraine став Йоахім Арер, перейнявши цю посаду від свого попередника Андреаса Целлера, який очолював PFG Ukraine з 1 лютого 2015 року.

Пан Арер має значний досвід у сфері фінансів, лізингу та кредитування. Починаючи з 2007 року, він займав низку керівних посад в європейських представництвах банку UniCredit, де займався питаннями лізингу, кредитування та управління відносинами з партнерами. Перед тим, як очолити PFG в Україні, пан Арер з 2016 року працював в центральному офісі Porsche Bank AG в Зальбурзі, де обіймав посаду регіонального менеджера.

Досвід пана Арера допоможе забезпечити послідовний розвиток PFG Ukraine та покращити її позиції на всіх напрямах діяльності. Протягом 9-ти років компанія задає високий рівень  обслуговування в Україні і вже традиційно є улюбленим постачальником фінансових послуг для своїх клієнтів.

Коментуючи своє призначення на посаду, пан Арер зазначив: “Я радий приєднатись до професійної команди Porsche Finance Group Ukraine. Керувати потужною компанією в період її стрімкого розвитку для мене задоволення та виклик водночас. Відновлення місцевого автомобільного ринку у найближчому майбутньому зробить фінансування ще більш важливою складовою наших послуг. А для того, щоб бути до цього готовими, ми у Porsche Finance Group Ukraine зосередимо зусилля на подальшому вдосконаленні сервісу на користь наших клієнтів”.

Про Porsche Finance Group Ukraine:

Porsche Finance Group Ukraine надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche та MAN, як для юридичних, так і для фізичних осіб, надає послуги з управління автопарком. Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями ТОВ «Порше Лізинг Україна», ТОВ «Порше Мобіліті» та ТОВ «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). «Порше Холдинг» – найбільше приватне торгове підприємство в Австрії та одне із найуспішніших автомобільних підприємств Європи. Він має представництва в 21 країні Європи, а також у Колумбії, Чилі, Китаї, Малайзії, Сінгапурі та Брунеї.

Контакти з пресою:
Катерина Стаханова, +38 (097) 642 24 31, k.stahanova @ ngn.com.ua
Аліна Громова, +38 (067) 407 56 35, a.gromova @ ngn.com.ua