Рада директорів лізингової Асоціації поповнилася новими учасниками: Теком-Лізинг та Альфа-Лізинг

Стратегічний орган  професійного об’єднання лізингодавців, до складу  якого входять керівники  провідних учасників ринку, поповнився новими членами.

До участі у ньому було запрошено тих операторів вітчизняної лізингової індустрії, які демонструють   позитивну динаміку розвитку та мають бездоганну ділову репутацію. А саме – компанію «Теком – Лізинг» ( головний офіс у м.Одеса), в особі Генерального директора Павла Мухіна  та компанію «Альфа – Лізинг» (головний офіс у м.Київ) в особі Генерального директора Олега Куліби.  Новообрані члени ради мають багаторічний досвід роботи в сфері банківського та лізингового бізнесу. 

Обидва учасники ринку входять у топ-10 рейтингу кращих компаній країни за обсягом нового бізнесу. Компанії є універсальними лізингодавцями,  та слугують прикладом  ефективного надання лізингових послуг  на засадах прозорості, відкритості та європейських цінностей.

В лавах Ради директорів топ-менеджери новоприбулих учасників матимуть нагоду підключитися до розробки стратегії ринку, його аналізу та прогнозів розвитку, а також до створення морально-правових засад функціонування професійної спільноти лізингодавців. 

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» вітає Павла Мухіна та Олега Кулібу з обранням до виборного органу управління та бажає плідної роботи.

Довідка про Асоціацію «Українське об’єднання лізингодавців».

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» створена в 2005 році і є єдиним представником лізингової галузі в усіх органах державної влади та недержавного сектору. Є дійсним членом Європейської Федерації Leaseurope, що єднає в своїх лавах професійні лізингові спільноти 33 країн. До складу Асоціації входять всі провідні лізингові компанії України, які генерують понад 90% лізингового портфелю держави. 

Довідка про компанію «ТЕКОМ-Лізинг»

Компанія «ТЕКОМ-Лізинг» розпочала свою роботу в травні 2005 року і сьогодні в компанії сформована ефективна система управління бізнес-процесами, працює високопрофесійна команда фахівців у галузі фінансів та юриспруденції, є значний досвід організації та здійснення масштабних лізингових проектів.

Фондування діяльності компанії здійснюється за рахунок коштів європейських та українських банків, що дозволяє формувати гнучку цінову політику. В рамках інноваційної стратегії, розроблені фінансові продукти, що дозволяють задовольнити потребу в придбанні основних фондів, як великих підприємств, так і приватних підприємців – фінансовий лізинг будь-якого виду транспорту, лізинг морських суден, фінансовий лізинг спецтехніки та обладнання всіляких галузей , лізинг дорожньої техніки, фінансовий лізинг нерухомості, фінансовий лізинг медичного обладнання, фінансовий лізинг сфери HoReCa.

Довідка про компанію «Альфа-лізинг» ТМ (ТОВ УЛК «Ленд-ліз».)

Альфа-Лізинг ТМ (ТОВ УЛК «Ленд-ліз») – лізингова компанія з  успішним досвідом надання послуг фінансового лізингу з 2001 року. Альфа-Лізинг пропонує фінансовий лізинг сільськогосподарської техніки, легкових, комерційних і вантажних автомобілів для підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності, а також комплексні послуги сервісного обслуговування та управління автопарком клієнта. Альфа-Лізинг співпрацює з представниками малого, середнього та великого бізнесу, які зацікавлені в співпраці з надійним партнером з бездоганною репутацією. Центральний офіс Альфа-Лізинг знаходиться в м. Києві. Компанія веде свою діяльність по всій території України та має регіональні представництва у Запоріжжі, Харкові, Львові, Одесі та Хмельницькому.

Прес-служба Асоціації
+38 044 529 46 90
+38 093 381 51 00
вул. Предславинська, 28
Київ