Проект USAID провів навчальний тренінг для лізингодавців

Тренінг USAID для Асоціації лізингодавців УкраїниЩе в квітні між Асоціацією лізингодавців та проектом USAID «Трансформація фінансового сектора» затверджено план співпраці з метою розвитку ринку лізингу в Україні на 2017-2020 роки. Серед різних напрямків діяльності план передбачає створення інформаційно-навчального центру з метою підвищення кваліфікації та платформи для нетворкінгу й обміну досвідом спеціалістів лізингових компаній.
 
Першим із серії семінарів став тренінг, проведений на цьому тижні експертами проекту на тему: “Практичні аспекти дотримання ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг лізингодавцями України”. Юристи майже всіх компаній-членів Асоціації взяли в ньому участь та отримали цінні рекомендації з питань взаємодії з Регулятором в нових умовах, способів запобігання ризиків можливих порушень. Тренерами виступили: Іван Вишневський, експерт проекту «Трансформація фінансового сектора» та Віктор Рудий, практикуючий юрист, радник юридичної фірми «Софія».
 
Слухачі оцінили як «Добре» та «Дуже добре» рівень корисності та інформаційної наповненості семінару, відзначили багату базу ілюстрацій та кейсів до кожного напрямку дотримання ліцензійних умов. Висловили сподівання на нові тренінги з тих питань, що їх турбують. Асоціація лізингодавців, в особі директора Марини Масіч, подякувала організаторам за чудовий захід і побажала всім плідної співпраці на майбутнє. 
 
Прес-служба Асоціації лізингодавців України