VAB Лізинг виступили партнером презентації нового покоління Skoda Octavia.

Компанія VAB Лізинг виступила партнером презентації нового покоління автомобіля Skoda Octavia А7, яка відбулася 16 липня 2013 у м. Сімферополь. Презентація пройшла в новому концептуальному салоні компанії «Блік-АВТО».

У всіх гостей, присутніх на презентації, була унікальна можливість познайомитися з оновленим – третім поколінням популярного серед жителів України, і Кримського півострова зокрема, – автомобілем Skoda Octavia А7, а також переконатися у всіх його неперевершених якостях і перевагах, конкурентних характеристик і новітніх технологій, які втілив у себе бестселер автовиробника.

Приємне проводження часу на презентації також забезпечила Компанія VAB Лізинг – провідна лізингова компанія на фінансовому ринку України та партнер заходу. У ході проведення вікторини від VAB Лізинг учасники ще раз згадали про основні переваги лізингу перед іншими фінансовими послугами: аванс від 20%, термін лізингу до 7 років, економія від 39% від вартості автомобіля для юридичних осіб за рахунок особливостей оподаткування, отримання рішення від VAB Лізинг про фінансування всього за 2 години. Також згадали про такі незаперечні переваги для Лізингоотримувачів, як можливість включення в лізингові платежі мийки автомобіля, послуги GPS-навігації, відповідальне зберігання авто на період відпустки/ відрядження, підмінний автомобіль у разі ремонту, ТО, ДТП і багато інших послуг за бажанням Лізингоодержувача.


«Ми були приємно здивовані рівнем обізнаності гостей про особливості послуги лізингу в цілому і про переваги умов лізингу від Компанії VAB Лізинг, тому вручення подарунків було вдвічі приємніше.

Найактивніші гості презентації були нагороджені брендованими Холдерами для документів і стильними куртками. Потрібним подарунком став автомобільний набір, який включає в себе все найнеобхідніше в дорозі: аптечку, знак аварійної зупинки, вогнегасник, трос, скребок, щітку і рукавиці. Такий же автомобільний набір всі наші Лізингоодержувачі отримують абсолютно безкоштовно при отриманні автомобіля» – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директора VAB Лізинг.

Довідкова інформація

VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.