Спеціальна пропозиція від VAB Лізинг до 01.12.2013 року: автомобілі MITSUBISHI від 2 999 гривень на місяць

Тільки до 01.12.2013 року в VAB Лізинг діє акція – спеціальні умови придбання сучасних, стильних і спортивних автомобілів MITSUBISHI для фізичних та юридичних осіб. Мінімальний аванс 20%, прийняття рішення за 2 години, можливість придбання автомобіля в лізинг терміном від 1 до 5 років зі ставкою від 9,99% річних в доларі США і можливістю фінансування, як у гривні без валютних прив’язок, так і в доларі США.

 «Згідно спеціальної пропозиції VAB Лізинг, яка діє до 01.12.2013 року юридичні і фізичні особи зможуть придбати новий Mitsubishi Lancer 1,6 MT з щомісячним платежем 2 999 гривень на місяць.
Ми завжди дбаємо про комфорт наших Лізингоотримувачів, тому крім вигідних умов лізингу вони завжди отримують автомобільний набір в подарунок: аптечка, знак аварійної зупинки, вогнегасник, трос, скребок, щітка, рукавиці, які можуть стати корисними в дорозі автомобілістам» – зазначає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Лізинг .

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.