Акція від «RENAULT»! «Авто в лізинг за 1 день!» за програмою «Renault Leasing»

Компанія «Рено Україна» оголошує про запуск акції «Авто в лізинг за 1 день!» за програмою «Renault Leasing» («Рено Лізинг»).
 
З 4 листопада 2013 діє спеціальна пропозиція за програмою «Renault Leasing». Купуючи автомобіль Renault за допомогою лізингової програми, Ви можете виїхати з автосалону на автомобілі в той же день: автомобіль вже поставлений на облік у ВРЕР, і немає необхідності витрачати час на реєстрацію** .

Протягом двох годин Ви отримаєте рішення про фінансування, і сплативши аванс від 20% вартості автомобіля зможете підписати договір і стати щасливим власником новенького Renault. При цьому всі операції з оформлення авто в лізинг проводяться а автосалоні – ми цінуємо Ваш час!

Акція діє як для фізичних , так і для юридичних осіб , при цьому можливе придбання автомобіля без довідки про доходи.

Мінімальна ставка при придб0анні автомобіля за програмою «Renault Leasing» становить 3,91% річних*, що робить придбання автомобіля ще більш вигідним і доступним.

У доповненні до всіх переваг кожен Клієнт в рамках даної акції отримає комплект зимових шин у подарунок та їх шиномонтаж!

 Незмінними залишаються максимально вигідні та прозорі умови отримання автомобіля:

• фіксована ставка протягом усього терміну дії договору лізингу;
• мінімальний авансовий платіж становить 20%;
• термін фінансування – до 7 років
• можливість валютного фінансування (для юр. осіб)
• при авансі 35% для фізичних осіб достатньо пред’явити лише паспорт та ідентифікаційний код;
• при авансі 30% для юридичних осіб можливе оформлення без надання фінансових документів ;
• швидке прийняття рішення ( від 1-2 годин).
• безвідсоткова розстрочка на оплату реєстрації, страхування, оплату транспортного податку, збору до Пенсійного фонду України, експлуатації та інші – включається в щомісячні лізингові платежі;

Фінансування за програмою «Renault Leasing» здійснюється у гривні без прив’язки до курсу валют.

Придбання автомобіля в лізинг побудовано за принципом «єдиного вікна»: заявка та підписання договору відбувається безпосередньо в дилерському центрі, заощаджуючи час клієнта. У поєднанні з високою швидкістю прийняття рішень за заявками процес отримання автомобіля стає максимально простим.

* За умови 60 % початкового внеску і одноразової комісії 3%
** Кількість автомобілів обмежена. Подробиці – в дилерських центрах -учасниках акції.

Акційна пропозиція «Авто у лізинг за 1 день! » Доступно в наступних автосалонах дилерської мережі мережі « Renault».

«Renault Leasing» – станьте власником нового Renault вже сьогодні!

Довідкова інформація
VAB Лізинг зареєстровано в листопаді 2005 року. VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), сільськогосподарської та спецтехніки, устаткування, а також оперативний лізинг легкових автомобілів, лізингові послуги з сервісом юридичним і фізичним особам. Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.