Wi-Fi в автомобілі! Новинка для клієнтів компанії SIXT

Компанія SIXT (Україна) розпочала тестування системи бездротового Інтернету в своїх автомобілях. Компанія вже встановила систему Wi-Fi для клієнтів лімузин сервісу у Києві і на сьогоднішній день вже активно використовується клієнтами готелю «Опера». Компанія планує розширити цю додаткову послугу в регіонах. SIXT (Україна) планує надавати Wi-Fi клієнтам прокату автомобілів і тим самим використовувати нову технологію як додатковий сервіс в напрямку бізнесу. Компанія продовжує розвивати інноваційний підхід в обслуговуванні своїх клієнтів і залишається лідером на ринку по впровадженню новітніх послуг та технологій. Відтепер, провідні представники ділової еліти та потенційні клієнти середньої ланки, які цінують швидкість, комфорт та якість обслуговування, зможуть оцінити послугу вільного бездротового доступу до мережі Інтернет по всій території України.

Технологія Wi-Fi в автомобілі – це доступ до глобальної мережі в русі. Авто, оснащені Інтернетом, дають можливість бути на зв’язку 24 години на добу. По суті – Ваш автомобіль на певний час може стати повноцінним офісним місцем.

Компанія SIXT Rent a car – лідер ринку оренди автомобілів в Європі, яка успішно розширюється в цілому світі. Разом зі своїми партнерами компанія представлена ??більш ніж в 100 країнах світу і 4 000 пунктах сервісу. Прокат автомобілів від компанії Sixt – це сервіс найвищої якості в дусі міжнародних стандартів обслуговування, а також унікальні рішення і спеціальні тарифи по всьому світу.