Фінансова Група Порше підвела підсумки 2011 і оголосила про плани на 2012 рік

Porsche Finance Group увійшла в першу трійку рейтингу Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» за результатами фінансування транспорту для фізичних та юридичних осіб в 2011 році, причому в компанії є всі передумови для подальшого зростання.

 

Porsche Finance Group спеціалізується на фінансуванні автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche. Початок 2012 року ознаменувався для компанії ювілейною цифрою в 5000 нових контрактів. Кількість договорів фінансування, підписаних з фізичними особами, у порівнянні з 2010 роком зросла на 45%. Також значне зростання продемонстрував сегмент корпоративних продажів, який додав +10% в порівнянні з 2010 роком.

Всього компанія в 2011 році забезпечила фінансування за кредитними і лізинговими договорами на купівлю 2520 автомобілів.

 «2011 рік був дуже плідним для Porsche Finance Group, – говорить глава правління, Фінансової Групи Порше, Йозеф Граф. – Порівняно з 2010 роком, обсяг фінансування автомобілів збільшився на 77%. Фінансова Група Порше з оптимізмом дивиться в майбутнє і не має наміру знижувати встановлену планку. У 2012 році ми розраховуємо профінансувати ще понад 3  тисячі 500 нових автомобілів ».

Високих результатів вдається досягати завдяки зваженій стратегії компанії і успішній роботі з дилерами, яка спрямована на побудову довгострокового взаємовигідного співробітництва. Також успіх компанії багато в чому обумовлений залученням нових партнерів і введенням нових послуг.

Так, у 2011 році Porsche Finance Group ввела нову послугу «управління автопарком», яка дозволяє істотно спростити менеджмент і знизити витрати на утримання автопарку для клієнта. Також в минулому році компанія уклала договір про співпрацю з «AXA Страхування»: завдяки цьому альянсу клієнти Фінансової Групи Порше можуть скористатися страховими послугами, що гарантують захист на найвигідніших умовах.

 

Ключовими подіями для Porsche Finance Group в 2011 році стали:

 

    зниження розміру авансового платежу до 15%;
    значне зменшення річних ставок до 9,9%;
    збільшення кількості договорів фінансування на 45%;
    перша велика перемога в сегменті корпоративних продажів (марка VW) за підтримки імпортера – підписання контракту на фінансування 44 автомобілів з компанією UCB Pharma;
    посилення сегмента корпоративних продажів за рахунок початку роботи фліт-відділу та надання поного спектру послуг фліт-сервісу клієнтам;
    участь у більш ніж 20 локальних і 15 міжнародних тендерах за підтримки «Порше Банку», за результатами яких було профінансовано 280 автомобілів.

 

У 2012 році Porsche Finance Group не планує підвищувати процентні ставки за договорами лізингу та кредитування. Завдяки цьому компанія розраховує зміцнити свої позиції на ринку і на 40% збільшити кількість договорів фінансування.

 

Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen, Audi і Porsche по всій території України або в Інтернеті www.porscheleasing.com.ua.

Porsche Finance Group представлена ??в Україну компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу». В Україну компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.