Лізинг повинен бути згуртованим – про це новий випуск журналу Leasing Life.

Провідне європейське видання з лізингу та інформаційний партнер Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» журнал «Leasing Life» опублікував черговий травневий  номер.

Основна тема журналу – зміни в законодавстві та їх вплив на лізингову галузь.  Думка експертів-дописувачів зводиться до того, що в сучасний час лізингові компанії повинні бути згуртованими, щоб ефективно відстоювати власні права та інтереси. Вони говорять про вплив реформи банківської системи на лізинг, про необхідність  ґрунтовного підходу до змін в бухгалтерському обліку, про те, як вплине бюджет 2011 на лізинг.

У журналі розкриваються можливості фінансування друкарства, які з’явилися в наслідок технологічних та економічних змін та про відновлення лізингу  Туреччині після інтервенції регулятора та фінансової кризи.

Як і зажди, поза увагою не залишаються проблеми довкілля. Експерти наголошують, що постійні зміни  державних субсидій загрожують багатьом проектам цього напрямку.

До вашої уваги – переклад однієї з найбільш цікавих статей  випуску «Integration is the name of the game», в якій Дерек Сопер розказує про перспективи лізингових компаній, які належать банкам.