«ЕСКА Капітал» допомагає аграріям почати посівну, а перевізникам – відновлювати роботу в регіонах

Універсальна українська лізингова компанія «ЕСКА Капітал», що надає повний спектр послуг з фінансування придбання автотранспорту, сільськогосподарської техніки та спецтехніки повертається до роботи та уже активно веде співпрацю, зокрема, з усіма клієнтами, які внесли оплату за березень 2022 року включно.

Наразі укладаються страхові договори, компанія допомагає аграріям почати посівну, а перевізникам відновлювати роботу в регіонах, де це можливо й безпечно. Відновлено поставки та продаж тракторів YTO за спеціальними пільговими цінами для українських підприємців.

Крім цього, продовжує діяти корпоративна програма з евакуації техніки та авто до більш захищених та спеціально оснащених майданчиків в західній Україні чи за кордоном.

«На днях клієнт подав нам заявку на трактор, хоча зараз на Сході нульова зона (зона російсько-українського протистояння) і два попередні тижні були важкі бої і люди майже не спали. Але за пару днів цей клієнт “відійшов” і все — трактор потрібно ж, щоб працювати і заробляти. От такий у нас народ», — коментує Олександр Буковинський, виконавчий директор компанії «ЕСКА Капітал».