Алгоритм дій при пошкодженні чи знищенні об’єкту лізингу від BEST Leasing

Компанія BEST Leasing продовжує свою роботу та залишається на постійному зв’язку зі своїми клієнтами, про що повідомляє на своїй сторінці.

“З розумінням ставимося до ситуації в країні у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України. На жаль, багато громадян України, а також українських підприємств, понесли втрати та пошкодження майна. Тому для Клієнтів підготували короткий алгоритм дій у разі пошкодження або знищення об’єкту лізингу внаслідок воєнних дій”, – повідомляє BEST Leasing.

Алгоритм дій у разі пошкодження чи знищення обєкту лізингу у BEST Leasing наступний:

☑ Обов’язково зберігайте документи на пошкоджений або втрачений об’єкт лізингу зокрема – технічний паспорт (свідоцтво про реєстрацію). За можливості — зробіть з них копії.

☑ Викликайте працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій та поліцію для складення відповідного акту, отримайте копії документів.

☑ Свідки в такій ситуації — люди важливі, тому, зафіксуйте їх письмові пояснення, зафіксуйте їх контактні дані (ПІБ, номери телефонів, електронної пошти, контакти в месенджерах тощо).

☑ Самостійно зробіть якісні фото- та відеофіксацію пошкоджень, а за наявності — збирайте та зберігайте статті, фото та відео ЗМІ щодо відповідних фактів. Важливо: потрібно зафіксувати на фото/відео VIN-код або табличку із заводськими номерами.

☑ Напишіть заяву в поліцію про відкриття кримінального провадження за фактом пошкодження/втрати об’єкта лізингу. Отримайте витяг з державного реєстру досудового розслідування про відкриття кримінального провадження. До уваги: заяву про відкриття кримінального провадження можна подати в будь-якому місці, а не тільки за місцем пошкодження/знищення об’єкта лізингу.

☑ У разі можливості отримайте висновок щодо оцінки вартості об’єкта лізингу після пошкодження.

☑ Зареєструйте випадок на сайті «росія заплатить» https://damaged.in.ua/

☑ Зверніться до вашого персонального менеджера або за телефоном гарячої лінії та надайте всю необхідну інформацію та документи про вказаний випадок.

☑ Підготуйте та надішліть в ТОВ «БЕСТ ЛІЗИНГ» необхідні документи, перелік яких ви можете дізнатись у вашого персонального менеджера або менеджера вашого регіону.

Пам’ятайте. Потрібно обов’язково зафіксувати пошкодження/знищення об’єкту лізингу.

Бережіть себе!
Все буде Україна!