Укртелеком почне обслуговувати абонентів на нових спеціально оснащених PEUGEOT Boxer, поставлених дилерським центром «PEUGEOT Ілта Львів» та Avis Україна

Компанія з прокату та лізингу авто «Avis Україна» та дилерський центр «PEUGEOT Ілта Львів» реалізували всеукраїнський проект з постачання акціонерному товариству «Укртелеком» 116 спеціально оснащених автомобілів PEUGEOT Boxer.

АТ «Укртелеком» обрав Peugeot Boxer в подовженій версії L4 для своєї виробничої діяльності, в тому числі, для виїздів аварійно-відновлювальних бригад, розгортання волоконно-оптичних мереж, підключення та обслуговування абонентів.

«Фінансування 116 автомобілів зі спеціальним оснащенням та передання їх в лізинг найбільшому оператору фіксованого зв’язку в Україні АТ «Укртелеком» – це масштабний і відповідальний проект для Avis Україна. Нам вдалось разом з дилерським центром «PEUGEOT Ілта Львів» реалізувати його впродовж місяця від моменту прибуття партії Peugeot Boxer на паромі в порт до отримання уже повністю оснащених автомобілів акціонерним товариством «Укртелеком», причому, майже в усіх регіонах України. Для Avis Україна – це найбільша партія автомобілів, яку ми поставили клієнтам в лізинг з початку 2021 року», – Геннадій Бадай, керівник відділу постачання автомобілів Avis Україна.  

На вимогу АТ «Укртелеком» автомобілі були забрендовані, на них встановлені ​​тенти-дахи для бортової платформи та GPS-трекери.

PEUGEOT Boxer є флагманом комерційної лінійки бренда Peugeot: автомобіль має високу вантажопідйомність і корисний об’єм вантажного відсіку, а також широкі можливості створення специфічних надбудов на основі варіанту «шасі-кабіна».

Довідка.

AVIS УКРАЇНА

Avis Україна – підрозділ міжнародного провайдера послуг з прокату та лізингу авто Avis, який має офіси в 185 країнах світу. В Україні компанія надає широкий спектр транспортних послуг під брендами Avis (з 1997 року) і Payless (з 2016 року) – від оренди авто на добу для фізичних та юридичних осіб до формування цілих автопарковів у лізинг для юридичних осіб і покликана забезпечити потребу в мобільності як в межах України, так і в будь-якій країні світу, де розташовані офіси Avis.

PEUGEOT

Бренд PEUGEOT впевнено вступає в еру енергетичного переходу, спираючись на свою технологічну стратегію і електрифікацію модельного ряду. Задоволення від активного водіння, елегантний дизайн і безкомпромісна якість підкреслюють прагнення компанії задовольняти потреби клієнтів і дарує їм емоції, що асоціюються з автомобілями PEUGEOT.

10000 дилерських центрів PEUGEOT в 160 країнах світу дозволили компанії продати майже 1500000 автомобілів в 2019 році.

PEUGEOT поєднує високі стандарти якості, привабливий дизайн і емоції, щоб утвердиться в ролі провідного світового бренду.

АТ «УКРТЕЛЕКОМ»

Акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв’язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксовану і мобільну телефонію та «хмарні» рішення.

Укртелеком проводить стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, розвиває  оптичну інфраструктуру,  що дозволяє надавати абонентам доступ до інтернету на до 1 Гбіт/с.З 2013 року ПАТ «Укртелеком» приєднався до  бізнесів SCM.