Porsche Finance Group Ukraine сприяє формуванню еко-інфраструктури міста

Вже протестували нову еко-лавку від Porsche Finance Group Ukraine?

У теплу пору року еко-лавка протягом доби заряджає до 35 найпотужніших смартфонів та зберігає частину невідновлюваних природних ресурсів. Еко-лавка була встановлена на початку місяця на Поштовій площі Києва сприяння компанії Porsche Finance Group Ukraine.

24 серпня компанія розпочала конкурс – зробивши фото, на якому Ви заряджаєте свій пристрій від еко-лавки PFG Ukraine, можна виграти цікаві призи. З умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті PFG Ukraine.

Як зазначає директор Porsche Finance Group Ukraine Йоахім Арер, мета проекту #beecoPFG – сформувати еко-інфраструктуру сучасного українського міста, заохотити суспільство до використання інноваційних технологій та digital-трансформації.

«Проект #beecoPFG є частиною соціально-благодійної політики Porsche Finance Group Ukraine, яка передбачає суспільну відповідальність бізнесу перед громадськістю. Тому ми беремо участь у соціально спрямованих заходах та робимо внесок у розвиток країни, в якій працюємо», – відмічає пан Арер.

Компанія Porsche Finance Group Ukraine є учасником Асоціації “Українське об’єднання лізингодавців”.

Про Porsche Finance Group Ukraine.
Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Працює в Україні з 2008 року. PFG Ukraine є власністю австрійського «Порше Банку», який належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). «Порше Холдинг» – найбільше приватне торгове підприємство в Австрії та одне із найуспішніших автомобільних підприємств Європи.
Porsche Finance Group Ukraine надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche та MAN як для юридичних, так і для фізичних осіб. Крім того, Porsche Finance Group Ukraine пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком та є посередником при видачі страхових полісів для покупців цих марок автомобілів.