Новим Головою Правління Страхової Групи «ТАС» став Павло Царук

У керівництві Страхової Групі «ТАС» відбулися зміни. З 22 лютого 2012 року Головою Правління компанії замість Дмитра Грицути призначено Павла Царука.

«Очолити Страхову Групу «ТАС», яка є одним з лідерів страхового ринку, – для мене велика честь та відповідальність, – говорить Павло Царук. – Хотів би відзначити, що мій попередник Дмитро Грицута, який керував компанією з 2007 року, багато зробив для її модернізації та перебудови. Завдяки його зусиллям та вчасно вжитим заходам Страхова Група «ТАС» у важкий період економічної кризи змогла зміцнити свої позиції серед компаній ТОП-10, й отримала фундамент для подальшого зростання.

Сьогодні Страхова Група «ТАС» впевнено дивиться у майбутнє та має усі можливості для зміцнення ринкових позицій. Саме таке завдання поставлене перед мною Наглядовою Радою та акціонерами СГ «ТАС», і в якості керівника компанії я докладатиму максимум зусиль для його реалізації».

Біографічна довідка:

Павло Вікторович Царук народився 12 липня 1977 року в м. Рівне.

Має вищу економічну освіту: у 1999 р. з відзнакою закінчив Факультет економіки і менеджменту Рівненського державного технічного університету за спеціальністю «Економіка підприємства».

У 1999 році поступив до аспірантури Інституту економіки Національної Академії наук України, за спеціальністю «Соціальне забезпечення та соціальний захист населення».

З 2001 по 2009 роки працював в ЗАТ «Страхова компанія «ТАС», у тому числі з 2003 року – Заступником Голови Правління, а з 2005 року по 2009 рік – Головою Правління.

З 2010 по 2011 рік працював в ТзДВ «Альянс-Україна» на посаді Директора з продажів.

Протягом трьох років поспіль (2006-2008) Павло Царук визнавався кращим топ-менеджером на ринку страхування життя за версією Інвестгазети: рейтинг «TOP-100. Кращі топ-менеджери України».

В  2006, 2007 роках був фіналістом конкурсу Ernst and Young “Підприємець року”.

Одружений, виховує двох доньок. Любить подорожувати, їздити за кермом, кататися на гірських лижах та рибалити