Porsche Finance Group відкрила власне страхове агентство

Porsche Finance Group заснувала власне страхове агентство. Тепер купуючи автомобілі в офіційного дилера Volkswagen, Audi або Porsche, кожен клієнт матиме змогу скористатися широким асортиментом якісних страхових послуг від партнерів Porsche Finance Group. Страхові послуги однаково будуть доступні, як клієнтам лізингу та кредиту від Porsche Finance Group, так і клієнтам, які купують автомобіль за готівку.

 

«Ми високо цінуємо особистий час наших клієнтів, тому всі послуги нашої фінансової групи, у тому числі страхування, надаються «з одних рук» – говорить голова правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – До цього часу ця послуга була доступна лише клієнтам Porsche Finance Group. В недалекому майбутньому швидко і вигідно придбати страховий поліс зможе кожен покупець автомобіля Volkswagen, Audi або Porsche».

 

Партнерами Фінансової Групи Порше є такі провідні страхові компанії, як «Уніка», «Українська страхова група» і «АХА Страхування», що завоювали довіру клієнтів своєю бездоганною репутацією і незмінно високою якістю своїх послуг.

 

Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen, Audi та Porsche на всій території України або в Інтернеті www.porscheleasing.com.ua.

 

Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони перебувають у власністі австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.